Обов’язкові дисципліни Документи Викладач
1. Цикл загальної підготовки
ОК 1 Українська мова за професійним спрямуванням  Робоча програма Силабус к.філол.н., доцент Максимець Оксана Миколаївна
ОК 2 Філософія  Робоча програма Силабус к.ф.н., доцент Поправко Ольга Вікторівна
ОК 3 Іноземна мова за фаховим спрямуванням Робоча програма (І) Робоча програма (ІІ) Силабус ст. викл. Кривонос Ірина Анатоліївна
ОК 4 Харчова хімія  Робоча програма Силабус д.с.-г.н., професор Данченко Олена Олександрівна
ОК 5 Вища та прикладна математика  Робоча програма Силабус к.т.н., ст.викладач Іщенко Ольга Анатоліівна
2. Цикл професійної підготовки
ОК 6 Вступ до фаху та університетська освіта  Робоча програма Силабус д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна
ОК 7 Технологічні властивості сировини  Робоча програма Силабус  к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна
ОК 8 Основи гостинності  Робоча програма Силабус к.е.н., доц. Плотніченко Світлана Романівна 
ОК 9 Технологія продукції ресторанного господарства Робоча програма (III) Силабус (III)

Робоча програма (ІI) Робоча програма (ІV) Силабуc (ІI); Силабус (ІV)

к.е.н., доц. Карман Тетяна Вікторівна

к.с.-г.н., доц. Жукова Валентина Федорівна

ОК 10 Основи фізіології та гігієни харчування  Робоча програма Силабус  к.с.-г.н., доц. Жукова Валентина Федорівна
ОК 11 Мікробіологія Робоча програма Силабус к.с.-г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна
ОК 12 Санітарія та гігієна закладів харчування  Робоча програма Силабус к.т.н. доц. Кулик Аліна Степанівна
ОК 13 Готельна справа Робоча програма Силабус к.е.н., доц. Бочарова Наталія Олександрівна

к.с.-г.н., доц. Гапріндашвілі Нона Арчилівна

ОК 14 Теоретичні основи харчових виробництв Робоча програма Силабус  д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна
ОК 15 Науково-дослідна робота студентів Робоча програма Силабус к.т.н., доц. Григоренко Олена Віталіївна
ОК 16 Ресторанна справа  Робоча програма Силабус д.т.н., проф. Нестеренко Світлана Анатоліївна

к.е.н., доц. Карман Тетяна Вікторівна

ОК 17 Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства  Робоча програма Силабус к.т.н., доц. Верхоланцева Валентина Олександрівна
ОК 18 Менеджмент готельно-ресторанного господарства  Робоча програма Силабус к.е.н., доц. Шевчук Олена Юріївна
ОК 19 Маркетинг та логістика у готельно-ресторанній справі  Робоча програма Силабус к.е.н., доц. Шквиря Наталя Олександрівна
ОК 20 Економіка галузі  Робоча програма Силабус  к.е.н., доц. Лисак Оксана Іванівна
ОК 21 Етнічні кухні Робоча програма Силабус к.т.н., доц. Григоренко Олена Віталіївна
ОК 22 Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві  Робоча програма Силабус  к.с.-г.н., доц. Гапріндашвілі Нона Арчилівна
ОК 23 Аналіз господарської діяльності  Робоча програма Силабус   к.е.н., доц. Ілляшенко Катерина Володимирівна
ОК 24 Проектування готелів та ресторанів+курсовий проєкт  Робоча програма Силабус

Методичні вказівки

 к.т.н., доц. Олексієнко Вадим Олександрович
ОК 25 Комплексна курсова робота Методичні рекомендації
ОК 26 Охорона праці та безпека життєдіяльності  Робоча програма Силабус  к.с.г.н., доц. Яцух Олег Васильович
ОК 27 Спеціальні форми обслуговування  Робоча програма Силабус к.е.н., доц. Карман Тетяна Вікторівна
ОК 28 Дизайн закладів готельно-ресторанного господарства  Робоча програма Силабус к.т.н., доц. Холодняк Юлія Володимирівна
ОК 29 Барна справа і робота сомельє  Робоча програма Силабус к.е.н., доц. Карман Тетяна Вікторівна
ОК 30 Коньюктура галузевого ринку Робоча програма Силабус к.е.н., доц. Краснодєд Тетяна Леонідівна
ОК 31 Інформаційні системи і технології в готельному та ресторанному бізнесі  Робоча програма Силабус  к.т.н., доц. Строкань Оксана Вікторівна
ОК 32 Стратегічне управління підприємством  Робоча програма Силабус  д.е.н., доц. Нехай Вікторія Василівна
ОК 33 Електронні системи в галузі  Робоча програма Силабус  к.пед.н., доц. Шаров Сергій Володимирович
ОК 34 Поведінка споживачів послуг гостинності  Робоча програма Силабус д.е.н., доц. Коноваленко Анастасія Сергіївна
ОК 35 Основи курортології та рекреації Робоча програма Силабус д.геол.н., проф. Даценко Людмила Миколаївна

ст. викладач Ганчук Максим Миколайович

ОК 36 Підприємництво в сфері послуг Робоча програма Силабус к.е.н., доц. Грицаєнко Микола Ігорович
ОК 37 Правове забезпечення готельно-ресторанної справи  Робоча програма Силабус к.п.н., доц. Горбова Наталя Аркадіївна
ОК 38 Бізнес-планування готельних та ресторанних послуг  Робоча програма Силабус к.е.н., доц. Шевчук Олена Юріївна
2.1 Практична підготовка
ОК 38 Виробнича практика Робоча програма Силабус

Методичні рекомендації

д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна
Виробнича практика Робоча програма Силабус

Методичні рекомендації

 д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна
ОК 39 Виробнича практика Робоча програма Силабус

Методичні рекомендації

 д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна

 

Вибіркові дисципліни Кількість кредитів Форма підсумкового контролю
Вибіркові компоненти (обрати одну дисципліну)
ВК 1 Дисципліна за вибором культурологічного спрямування:

4 диф. залік
ВК 2 Дисципліна за вибором суспільно-політичного спрямування:

4 диф. залік
ВК 3 Дисципліна за вибором іншомовного спрямування:

27 диф. залік
ВК 4 Дисципліна за вибором 4:

  • Фізичне виховання
  • Волейбол
  • Баскетбол
  • Гандбол
2 залік
Вибіркові компоненти (обрати дев’ять дисциплін), 31 кредитів
ВК 5-13 Безпека продовольчої сировини та харчових продуктів

Менеджмент якості і безпеки харчових продуктів

Санітарно-гігієнічна безпека в галузі: вітчизняний та європейський досвід

Товарознавство в готельно-ресторанному господарстві

Товарознавство харчових продуктів

Експертиза продовольчих товарів

Харчування спеціальних груп населення

Оздоровче та дієтичне харчування

Основи нутриціології

Менеджмент ділової репутації в готельно-ресторанному бізнесі

Мотиваційний менеджмент

Комунікаційний менеджмент

Самоменеджмент

Харчові та дієтичні добавки

Прянощі та приправи

Кондитерське та пекарське мистецтво

Холодильна технологія та засоби її забезпечення

Крафтові технології

Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства

PR-технології готельно-ресторанного бізнесу

Бренд-менеджмент

Організація анімаційної діяльності

Івент організація

3

3

3

5

5

5

4

4

4

3

3

3

3

4

4

5

5

3

3

3

3

3

3

екзамен

екзамен

екзамен

диф. залік

диф. залік

диф. залік

диф. залік

диф. залік

диф. залік

диф. залік

диф. залік

диф. залік

диф. залік

диф. залік

диф. залік

диф. залік

диф. залік

диф. залік

диф. залік

екзамен

екзамен

диф. залік

диф. залік


Результати анкетування ЗВО 1 курсу ГРС з вибіркових компонентів ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Уточнюючі результати анкетування ЗВО 1 курсу ГРС з вибіркових компонентів ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Результати анкетування ЗВО 2 курсу з вибіркових компонентів ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Результати анкетування ЗВО 3 курсу з вибіркових компонентів ОПП «Готельно-ресторанна справа»