Спеціалізовану вчену раду ДФ 18.819.008 утворено згідно наказу ТДАТУ № 30-ОД від 02.06.2025 р.

Здобувач ступеня доктора філософії – БУЛГАКОВ Павло Олександрович

Спеціальність 181 Харчові технології

Тема дисертації: “Удосконалення технології зберігання спаржі з використанням комбінованого біополімерного покритя”

ДИСЕРТАЦІЯ

Кваліфікований підпис здобувача яким підписано дисертацію

ЗВІТ подібності 

Відгук наукового керівника

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дослідження

повідомлення про утворення разової спеціалізованої вченої ради

Відгук офіційного опонента Дущак О.В. (pdf)  (Validation)

Відгук офіційного опонента Заморської І.Л. (pdf)  (p7s)  (Validation)

Рецензія Кюрчевої Л.М. (pdf)  (asice) (Validation)

Рецензія Іваноаої І.Є. (pdf) (asice) (Validation)

ПОВІДОМЛЕННЯ 2 про дату і місце захисту (СИСТЕМА)

Інформаційне_повідомлення_№2_про_дату_захисту_Булгаков