Спеціалізовану вчену раду ДФ 18.819.008 утворено згідно наказу ТДАТУ № 30-ОД від 02.06.2025 р.
Здобувач ступеня доктора філософії – БУЛГАКОВ Павло Олександрович
Спеціальність 181 Харчові технології
Тема дисертації: “Удосконалення технології зберігання спаржі з використанням комбінованого біополімерного покритя”
Кваліфікований підпис здобувача яким підписано дисертацію
Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дослідження
повідомлення про утворення разової спеціалізованої вченої ради
Відгук офіційного опонента Дущак О.В. (pdf) (Validation)
Відгук офіційного опонента Заморської І.Л. (pdf) (p7s) (Validation)
Рецензія Кюрчевої Л.М. (pdf) (asice) (Validation)
Рецензія Іванової І.Є. (pdf) (asice) (Validation)
ПОВІДОМЛЕННЯ 2 про дату і місце захисту (СИСТЕМА)
Інформаційне_повідомлення_№2_про_дату_захисту_Булгаков
Відгук Бандура В. (Validation) (sig)
пряма трансляція захисту дисертації
Рішення_РВР_про_присудження_PhD_Булгаков
