Toggle navigation
Кафедра обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Toggle navigation
Про кафедру
Сторінка завідуючого
Положення про кафедру
Історія кафедри
Ялпачик Федір Юхимович
Контакти кафедри Обладнання переробних і харчових виробництв
Професійна орієнтація
Фотогалерея
Новини
Склад кафедри
Навчання
ДИСЦИПЛІНИ
ОБОВ’ЯЗКОВІ
ЗА ВИБОРОМ СТУДЕНТА
Неформальная освіта
Матеріал для підготовки до ДКЕ
Розклад занять
Графік консультацій
Посібники та підручники
Конспекти лекцій та практикуми
Олімпіади
Кураторство
Взаємовідвідування занять
Відкриті заняття
Обговорення відкритих занять
Курсове та дипломне проектування
Курсове проектування
Дипломне проектування
Круглі столи
Дуальне навчання
Практика
Співпраця
Провідні виробничники
Наука
Статті викладачів
ПРАЦІ ТДАТУ
СТАТТІ ЗА 2021 РІК
СТАТТІ ЗА 2020 РІК
СТАТТІ ЗА 2019 РІК
Публікації здобувачів вищої освіти
Розробки кафедри
ПАТЕНТИ
Наукові гуртки
Результати роботи наукових гуртків кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика
Науково-практичні заходи
2020-2021 н.р.
2019-2020 н.р.
Монографії
Співпраця
ЛУЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ КАФЕДРА «ТЕХНОЛОГІЙ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ»
Звіти з науки
Лабораторії кафедри
ЛАБОРАТОРІЯ ПАКУВАЛЬНОЇ ТАРИ ТА ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПАКУВАННЯ
ЛАБОРАТОРІЯ ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА
ЛАБОРАТОРІЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА ТА ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ ПЕРЕРОБКИ М´ЯСА
НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ «МОНТАЖ, ЕКСПЛУАТАЦІЯ ТА РЕМОНТ ОБЛАДНАННЯ»
ЛАБОРАТОРІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ТА ВДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛАДНАННЯ, ЗАДІЯНОГО В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ
ЛАБОРАТОРІЯ ХОЛОДИЛЬНОГО УСТАТКУВАННЯ
НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ ВИРОБНИЦТВА СОКІВ І КВАСУ
НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ ЛАБОРАТОРІЯ ПРОЦЕСІВ І АПАРАТІВ
НАВЧАЛЬНА ЛАБОРАТОРІЯ “УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА”
Електронні посібники викладачів кафедри
Робітничі професії
Налагоджувальник устаткування у виробництві харчової продукції
Вакансії за ОПП
Наукова школа
Конференції
2021 Друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв»
Запрошення на інтернет-конференцію
Матеріали Другої міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (23 листопада, 2021 р.)
Сертифікати учасників конференції
Стажування та підвищення кваліфікації викладачів кафедри
Абітурієнту
Конфа
28.03.2024
Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Читайте також
Кураторська година на тему “Переваги та недоліки змішаної форми навчання” для студентів 11 ГМ групи
Наша студентка отримуватиме Академічну стипендію Президента України
Літературний вечір “Голос серця”
Навігація публікації
Конфа