20 грудня 2024 року відбулася зустріч зі здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійною програмою «Комп’ютерний інжиніринг харчових і переробних виробництв», щодо опитування в 2 семестрі 2023-2024 навч. року за анкетою: «Якість викладання навчальних дисциплін» з метою обговорення з ними пропозицій щодо підвищення якості незадовільних критеріїв за даною освітньою програмою та оформлення висновків, та щодо опитування в 1 семестрі 2024-2025 навч. року за анкетою: «Академічна доброчесність».

Гарант освітньої програми довів до здобувачів результати опитувань. Він зазначив, що освітні послуги за освітнім рівнем «Бакалавр» ОПП «Комп’ютерний інжиніринг харчових і переробних виробництв» надаються на високому рівні. Переважна більшість опитуваних здобувачів задоволені тим, що навчаються на обраній спеціальності та якістю отриманих знань за освітньо-професійною програмою. Структура освітнього процесу в університеті побудована таким чином, що обов’язковим є врахування індивідуального вибору здобувачами вищої освіти навчальних дисциплін. Це підтвердили результати проведених опитувань, в яких переважна більшість респондентів вказали, що вони  мають можливість самостійно обрати навчальні дисциплін для їх подальшого вивчення.

Результати опитувань та напрацьовані пропозиції стануть основою для вдосконалення освітньо-професійної програми «Комп’ютерний інжиніринг харчових і переробних виробництв».

Подальша робота над удосконаленням програми сприятиме формуванню висококваліфікованих фахівців, готових до викликів сучасного ринку праці та здатних успішно реалізовувати отримані знання у професійній діяльності.