Підвищення якості освіти, зокрема цікаве представлення лекційного матеріалу неможливе без обміну досвідом між викладачами, критичного сприйняття методів та засобів подавання інформації викладачем та корисних порад для впровадження новітніх методик викладання. Так, в межах запланованих заходів, 12.11.24 відбулась відкрита лекція старшого викладача кафедри ОПХВ на тему «Процес перемішування харчових середовищ». Лекція проводилась у визначений розладом час для здобувачів груп 11 С(МС), 31ГМ та 21 С (ФМБ) ГМ. Крім здобувачів вищої освіти, були присутні НПП каф ОПХВ та декан факультету МТФ. Серед розглянутих питань були:
– перемішування рідких харчових середовищ;
– конструкції перемішувальних пристроїв;
– перемішування пластичних і сипких матеріалів; пневматичне перемішування.
За результатами відкритої лекції, представники науково-педагогічного складу кафедри відзначили високий рівень володіння матеріалом лекції, ґрунтовність тверджень, структурність викладання. Крім того, були зроблені зауваження, зокрема щодо необхідності використання доступного та безкоштовного інструментарію платформ Zoom та інших.
Склад каф. ОПХВ