«Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»,
яку проводять Таврійський державний агротехнологічний університет та Харківський державний університет харчування та торгівлі 8–11 вересня 2015 р.
Планується робота таких секцій:
Проблеми та перспективи розвитку обладнання харчових виробництв.
Інноваційні підходи та креативні рішення у формуванні технічного оснащення підприємств готельно-ресторанної індустрії.
Удосконалення процесів і технологій переробки сільськогосподарської сировини.
Заплановано видання збірника тез доповідей конференції.
МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ КОНФЕРЕНЦІЇ:
Таврійський державний агротехнологічний університет (заїзд, реєстрація учасників конференції) пр. Б. Хмельницького, 18, м. Мелітополь, Запорізька обл., Україна, 72312
Оздоровчий комплекс «Салют» (пленарне засідання, робота секцій, підбиття підсумків) вул. Калініна, 66, смт. Кирилівка, Якимівський р-н, Запорізька обл., Україна).
До Ваших послуг: спальний корпус на березі Азовського моря – сучасний 7-поверховий будинок з ліфтом, 2, 3 і 4-місні номери.