Днями до Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного надійшли свідоцтва про реєстрацію авторського права на Посібник-практикум та Навчально-методичний посібник для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технології наукових досліджень в технічному сервісі»:

Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір №105698: «Технології наукових досліджень в технічному сервісі». Посібник-практикум / Н.І. Болтянська, І.Ю. Маніта.  Мелітополь: Видавничо-поліграфічний центр «Люкс», 2020. 136 с. Посібник-практикум призначено для вивчення та практичного засвоєння знань з апріорної оцінки чинників експерименту, набуття навичок їх ранжирування, придбання навичок відсіювання незначущих чинників за наслідками попереднього (пошукового) експерименту, придбання навичок планування експерименту й визначення мінімального необхідного числа вимірювань, розподілених за нормальним законом, за наслідками попереднього експерименту, оволодіння методикою визначення рівнянь і коефіцієнтів регресії.

Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір №105697: «Технології наукових досліджень в технічному сервісі». Навчально-методичний посібник для виконання лабораторних робіт / Н.І. Болтянська, І.Ю. Маніта.  Мелітополь: Видавничо-поліграфічний центр «Люкс», 2020. 364 с. Навчально-методичний посібник для виконання лабораторних робіт призначено для вивчення та практичного засвоєння знань про основні напрями наукових досліджень; методичні основи наукового дослідження, основні принципи загальнонаукових досліджень та основи системного дослідження; особливості теоретичних та експериментальних досліджень; основи пошуку, накопичення та опрацювання наукової інформації; оволодіння правилами наведення цитат і бібліографічних посилань у текстах наукових та навчальних робіт та правилами складання бібліографічного опису для списків літератури і джерел.

Доцент кафедри ТСС АПК Наталя Болтянська