Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» 12.09.2015 З 8 по 11 вересня 2015 року Таврійським державним агротехнологічним університетом разом з Харківським державним університетом харчування та торгівлі вперше була проведена Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності». Програма Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності», 8-11 вересня 2015 року Конференція проводилась на базі кафедри Обладнання переробних та харчових виробництв ТДАТУ (м. Мелітополь) та СОК «Салют» ТДАТУ на березі Азовського моря (с.м.т. Кирилівка). Фото з конференції
Вітаємо з днем народження завідувача кафедри, доктора технічних наук, професора Самойчука Кирила Олеговича
ОБГОВОРЕННЯ АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ, ПРОЕКТУ ОП ТА ДИПЛОМУВАННЯ ЗІ ЗДОБУВАЧАМИ ВИПУСКОВОГО КУРСУ БАКАЛАВРІАТУ