Передача досвіду від покоління професіоналів-практиків до здобувачів вищої освіти – навід’ємна складова освітнього процесу підготовки фахівців.

Тому на кафедрі обладнання переробних і харчових виробництв відбулась лекція-бесіда та майстерклас від фахівця з технології та обладнання переробних і харчових виробництв Пашук Галини Вікторівни – спеціаліста з десятками років стажу роботи в навчальних закладах та досвідом організації та ведення власного ресторанного бізнесу. Під її керівництвом здобувачі опановують знання та навички роботи з обладнанням харчових виробництв, тонкощами технології та особливостями започаткування й ведення власного бізнесу в умовах Мелітопольщини для здобувачів освіти спеціальності «Галузеве машинобудування» рівнів освіти «Магістр» з дисциплін «Бізнес-планування та підприємницька діяльність» та “Інноваційні технології та обладнання галузі” та «Бакалавр» «Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв».

                                                                                                                                                                        Кирило САМОЙЧУК

д.т.н., професор кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика