До Дня працівників харчової промисловості, який відзначається щорічно у третю неділю жовтня, кафедра харчових технологій та готельно-ресторанної справи влаштувала свято “Інтеркультурне гастро-паті” у лабораторії “Навчальне кафе”, куди гостинно запросила колектив кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика. Під час проведення заходу відбулися майстер-класи з приготування національних страв, які представляють наше інтеркультурне місто, презентація ГО “Інтеркультурне гастрономічне коло”, яка започаткувала свою роботу на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи.

Дослідження національних гастрономічних традицій, які включають повсякденні і святкові страви, кулінарні технології, уявлення про гостинність мають величезне значення та актуальність у наш час.

Кафедра обладнання переробних і харчових виробництв з радістю долучилася до святкування. Від нашої кафедри були презентовані наступні страви: копчене сало, мариновані сливи та гриби, суші, ну, і звісно, пончики.

Колектив кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика вдячний своїм колегам – колективу кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи за запрошення і гостинність і бажає з нагоди Дня працівників харчової промисловості натхнення в роботі, втілення нових творчих задумів, миру і злагоди!

Снимок

72456744_553104928797503_6021073373331718144_n

73333365_553104878797508_4601573182921506816_n

Інформаоційний супровід: к.т.н., доцент Віра Тарасенко