nadijnist-obladnannja-harchovoji-haluziВітаємо з виходом навчального посібника «Надійність обладнання харчової галузі» розробленого в співавторстві з викладачем кафедри технічного сервісу та систем в АПК з метою підвищення якості освітньої діяльності, рекомендований до друку вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України. Автори: Сухенко Ю.Г., Паламарчук І.П., Жеплінська М.М., Муштрук М.М.Журавель Д.П.

Рецензентами виступили:

Мілько Д.О. доктор технічних наук, професор (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного);

Савуляк В.І. доктор технічних наук, професор (Вінницький національний технічний університет);

Лопатько К.Г доктор технічних наук, професор (Національний університет біоресурсів і природокористування України)

Навчальний посібник складається з трьох розділів, що розміщені на 370 сторінках друкованого видання. У структурному плані посібника включені основи надійності обладнання, що використовується у харчових виробництвах, сучасні розрахункові методики, які базуються на стохастичному моделюванні, оптимізації та теорії ймовірності, що призначені для підготовки студентів у вищих навчальних закладах за спеціальністю 181 «Харчові технології».
Навчальний посібник може бути корисним науковим співробітникам, аспірантам і працівникам харчової і переробних галузей АПК.