obladnannja-skladiv-dlja-zberihannja-plodoovochevoji-ta-mjasomolochnoji-produkcijiВітаємо з виходом у світ навчального посібника «Обладнання складів для зберігання плодоовочевої та м’ясомолочної продукції» для студентів навчальних закладів ІІІ і IV рівня акредитації для використання у навчальному процесі з метою підвищення якості освітнього процесу підготовки з дисципліни «Обладнання складів» (Видавництво:  Видавничий  будинок Мелітопольської міської друкарні). Автори: К.О. Самойчук, О.Г. Скляр, С.В. Кюрчев, С.Ф. Буденко, В.О. Верхоланцева, Н.О. Паляничка, В.Г. Тарасенко, В.Г. Циб, Н.П. Загорко, Л.М. Кюрчева, Н.А. Гапріндашвілі

Рецензентами виступили:
Ю.О. Чурсінов, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології переробки і зберігання продукції сільського господарства Дніпровського державного аграрно-економічного університету.

С.О. Харченко, доктор технічних наук, професор кафедри оптимізації технологічних систем науково-дослідного інституту механотроніки і систем менеджменту Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка.

Посібник складається з восьми розділів розміщених на 185 сторінках, тематика яких відповідає навчальній робочій програмі, розробленій на кафедрі «Обладнання переробних і харчових виробництв» імені професора Ф.Ю. Ялпачика і затвердженій Методичною радою Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного. Метою навчального посібника є викладення загальних теоретичних відомостей за кожною темою модулю, що дозволить поглиблено використовувати його при підготовці до розрахункових практичних робіт, поточного та підсумкового контролю по завершенню курсу. Посібник може бути корисним для слухачів факультетів підвищення кваліфікації, студентів заочної форми навчання, а також фахівців інженерно-технічної служби переробних та харчових виробництв.