ОСНОВИ ТРИБОТЕХНІКИ В СИСТЕМАХ ГАЛУЗЕВОГО МАШИНОБУДУВАННЯ

РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «ОСНОВИ ТРИБОТЕХНІКИ В СИСТЕМАХ ГАЛУЗЕВОГО МАШИНОБУДУВАННЯ» для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» за ОПП «Галузеве машинобудування» (на основі ОС «Бакалавр») СИЛАБУС з навчальної дисципліни «ОСНОВИ ТРИБОТЕХНІКИ В СИСТЕМАХ ГАЛУЗЕВОГО МАШИНОБУДУВАННЯ»

СУЧАСНІ МЕТОДИКИ КОМП’ЮТЕРНОГО ПРОЄКТУВАННЯ ВУЗЛІВ І ДЕТАЛЕЙ МАШИН

РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «СУЧАСНІ МЕТОДИКИ КОМП’ЮТЕРНОГО ПРОЄКТУВАННЯ ВУЗЛІВ І ДЕТАЛЕЙ МАШИН» для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» за ОПП «Галузеве машинобудування» (на основі ОС «Бакалавр») СИЛАБУС з навчальної дисципліни «СУЧАСНІ МЕТОДИКИ КОМП’ЮТЕРНОГО ПРОЄКТУВАННЯ ВУЗЛІВ І ДЕТАЛЕЙ МАШИН»

КОМП’ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ МЕХАНІЧНОЇ ОБРОБКИ ДЕТАЛЕЙ

РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «КОМП’ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ МЕХАНІЧНОЇ ОБРОБКИ ДЕТАЛЕЙ» для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» за ОПП «Галузеве машинобудування» (на основі ОС «Бакалавр») (2 семестр) РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «КОМП’ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ МЕХАНІЧНОЇ ОБРОБКИ ДЕТАЛЕЙ» для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» за […]

НОВІ МАТЕРІАЛИ В МАШИНОБУДУВАННІ

РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «НОВІ МАТЕРІАЛИ В МАШИНОБУДУВАННІ» для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» за ОПП «Галузеве машинобудування» (на основі ОС «Бакалавр») СИЛАБУС з навчальної дисципліни «НОВІ МАТЕРІАЛИ В МАШИНОБУДУВАННІ»

ІННОВАЦІЙНИЙ ІНЖИНІРИНГ КОНСЕРВНИХ ПІДПРИЄМСТВ (ХТ, М2)

Метою навчальної дисципліни «Інноваційний інженіринг консервних підприємств» є формування у майбутніх фахівців із спеціальності «Харчові технології» системи знань, умінь з теорії і практичного застосування нових та модернізації існуючих методів. Інженерне забезпечення технологічних процесів з консервування плодів та овочів допоможе у формуванні науково-практичного світогляду, взаємозв’язку природничих і технічних наук. Усвідомлення необхідності постійного підвищення ефективності виробництва, організації […]

ТЕХНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗБЕРІГАННЯ ПРОДУКЦІЇ (ГМ, М2)

Мета вивчення дисципліни полягає у підготовці фахівців, здатних ставити і вирішувати завдання, що передбачають використання знань основних технологій елеваторної промисловості. Програма курсу побудована таким чином, щоб дати можливість ґрунтовно вивчити етапи пошуку, аналізу наукової інформації, видам та методам проведення теоретичних і експериментальних досліджень і оформлення результатів Завданнями дисципліни є: повідомити студентам данні про стан і […]

ВИМІРЮВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ПРОЦЕСІВ ХАРЧОВОЇ І ПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗІ (аспірантура)

Мета навчальної дисципліни полягає у визначенні методів, способів і принципів використання інструментальних методів визначення складу, структури і властивостей матеріалів, явищ і процесів в них на різних стадіях переробки сільськогосподарської сировини або виробництва харчових продуктів. Завданнями дисципліни є: – здобуття і закріплення теоретичних і практичних знань в області фізичних явищ і процесів, які лежать в основі […]

ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ ХАРЧОВОЇ І ПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗІ (аспірантура)

Мета навчальної дисципліни підготовка здобувачів до виробничо-технічної, проектно-конструкторської і дослідницької діяльності, пов’язаної із створенням і експлуатацією машин і апаратів харчових виробництв, використання ними знань, отриманих в результаті фундаментальної підготовки по загальних природничо-наукових і загально професійних дисциплінах для вирішення інженерних завдань, придбанні знань по наукових принципах апаратно-технологічного оформлення процесів галузевого машинобудування. Завданнями дисципліни є: вивчення основ […]

ТЕХНОЛОГІЧНІ СИСТЕМИ ГАЛУЗЕВОГО МАШИНОБУДУВАННЯ (аспірантура)

Мета навчальної дисципліни “ Технологічні системи галузевого машинобудування ”: підготувати студентів для науково-дослідницької, виробничо-технічної, проектно-конструкторської діяльності, пов’язаної з розробкою і експлуатацією технологічних  систем та обладнання переробної і харчової галузі. Дисципліна “ Технологічні системи у харчовій і переробній галузі ” є однією з основних практичних дисциплін підготовки спеціалістів зі спеціальності 133 “Галузеве машинобудування”. Вона базується на […]