• en 
    • uk 
  •  
  •  
  •  
  •  
Кафедра обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
  • Про кафедру
    • Сторінка завідуючого
    • Положення про кафедру
    • Історія кафедри
      • Ялпачик Федір Юхимович
    • Контакти кафедри Обладнання переробних і харчових виробництв
    • Професійна орієнтація
    • Фотогалерея
  • Новини
  • Склад кафедри
  • Навчання
    • ДИСЦИПЛІНИ
      • ОБОВ’ЯЗКОВІ
      • ЗА ВИБОРОМ СТУДЕНТА
    • Неформальная освіта
    • Матеріал для підготовки до ДКЕ
    • Розклад занять
    • Графік консультацій
    • Посібники та підручники
    • Конспекти лекцій та практикуми
    • Олімпіади
    • Кураторство
    • Взаємовідвідування занять
    • Відкриті заняття
    • Обговорення відкритих занять
    • Курсове та дипломне проектування
      • Курсове проектування
      • Дипломне проектування
    • Круглі столи
    • Дуальне навчання
    • Практика
    • Співпраця
      • Провідні виробничники
  • Наука
    • Статті викладачів
      • ПРАЦІ ТДАТУ
      • СТАТТІ ЗА 2021 РІК
      • СТАТТІ ЗА 2020 РІК
      • СТАТТІ ЗА 2019 РІК
    • Публікації здобувачів вищої освіти
    • Розробки кафедри
    • ПАТЕНТИ
    • Наукові гуртки
      • Результати роботи наукових гуртків кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика
    • Науково-практичні заходи
      • 2020-2021 н.р.
      • 2019-2020 н.р.
    • Монографії
    • Співпраця
      • ЛУЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ КАФЕДРА «ТЕХНОЛОГІЙ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ»
    • Звіти з науки
  • Лабораторії кафедри
    • ЛАБОРАТОРІЯ ПАКУВАЛЬНОЇ ТАРИ ТА ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПАКУВАННЯ
    • ЛАБОРАТОРІЯ ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА
    • ЛАБОРАТОРІЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА ТА ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ ПЕРЕРОБКИ М´ЯСА
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ «МОНТАЖ, ЕКСПЛУАТАЦІЯ ТА РЕМОНТ ОБЛАДНАННЯ»
    • ЛАБОРАТОРІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ТА ВДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛАДНАННЯ, ЗАДІЯНОГО В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ
    • ЛАБОРАТОРІЯ ХОЛОДИЛЬНОГО УСТАТКУВАННЯ
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ ВИРОБНИЦТВА СОКІВ І КВАСУ
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ ЛАБОРАТОРІЯ ПРОЦЕСІВ І АПАРАТІВ
    • НАВЧАЛЬНА ЛАБОРАТОРІЯ “УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА”
  • Електронні посібники викладачів кафедри
  • Робітничі професії
    • Налагоджувальник устаткування у виробництві харчової продукції
  • Вакансії за ОПП
  • Наукова школа
  • Конференції
    • 2021 Друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв»
    • Запрошення на інтернет-конференцію
    • Матеріали Другої міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (23 листопада, 2021 р.)
    • Сертифікати учасників конференції
  • Стажування та підвищення кваліфікації викладачів кафедри
  • Абітурієнту

2020-2021 н.р. (дуальне)

1 сем.

Звіт з дуального навчання за 1 семестр 2020-2021 н.р. куратор Олексієнко В.О.

Звіт з дуального навчання за 1 семестр 2020-2021 н.р. куратор Тарасенко В.Г.

2 сем.

Звіт з дуального навчання за 2 семестр 2020-2021 н.р. куратор Тарасенко В.Г. 

Звіт з дуального навчанняза 2 семестр 2021-2021 н.р. куратор Олексієнко В.О.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest

Навчання

  • Неформальная освіта
  • ДИСЦИПЛІНИ
    • ОБОВ’ЯЗКОВІ
    • ЗА ВИБОРОМ СТУДЕНТА
  • Розклад занять
  • Матеріал для підготовки до ДКЕ
  • Графік консультацій
  • Посібники та підручники
    • ЕЛЕКТРОННІ ПОСІБНИКИ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБНИХ І ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ ІМЕНІ ПРОФЕСОРА Ф.Ю. ЯЛПАЧИКА
    • Обладнання складів. Зберігання зерна і зернопродуктів
    • Технологічне обладнання для переробки продукції рослинництва: Лабораторний практикум.
    • Лабораторний практикум з дисципліни Процеси і апарати
    • Технологічне обладнання для переробки продукції тваринництва: Лабораторний практикум.
    • Переработка рисовой соломы на корм
    • Кормодробилки конструкция, расчет
    • Механізація переробки і зберігання плодоовочевоі продукціі
    • Технологічне обладнання зернопереробних та олійних виробництв
    • Монтаж та пусконалагодження обладнання переробних підприємств
    • Машини та обладнання хлібопекарського виробництва: Підручник
    • Машини, обладанння та їх використання при переробці сільськогосподарської продукції
    • Розрахунки обладнання харчових виробництв
    • Монтаж, експлуатація і ремонт машин та обладнання переробних підприємств
    • Практикум з ремонту обладнання переробних і харчових виробництв
    • Лабораторний практикум з холодильного устаткування
    • Посібник для підготовки наладчика обладнання переробних виробництв
    • Практикум з курсу “Холодильне устаткування”
    • Технологія і механізація виробництва м’яса і м’ясопродуктів
    • Механізація переробної галузі агропромислового комплексу
    • Обладнання складів для зберігання плодоовочевої та м’ясомолочної продукції. Навчальний посібник
    • Обладнання складів для зберігання плодоовочевої та м’ясомолочної продукції. Лабораторний практикум.
    • Вимоги санітарії і гігієни праці при переробці м’яса і м’ясних продуктів: Навчальний посібник
    • Процеси і апарати харчових виробництв. Гідромеханічні процеси. Підручник.
    • Процеси і апарати харчових виробництв. Механічні процеси і технології надвисокого тиску. Підручник
    • Основи розрахунку та конструювання обладнання переробних і харчових виробництв: підручник
    • Процеси і апарати харчових виробництв. Теплообмінні процеси: Підручник
    • Технологічне обладнання хлібопекарської і макаронної галузі
    • Матеріалознавство та технологія конструкційних матеріалів розділ “Обробка матеріалів різанням”
    • Процеси і апарати. Механічні та гідромеханічні процеси
    • Конструкції і розрахунки машин та апаратів переробних виробництв
  • Конспекти лекцій та практикуми
    • Автоматичне управління процесами обробки металів різанням
    • Інноваційні технології та обладнання галузі. Переробка продукції рослинництва
    • Інноваційні технології та обладнання галузі. Переробка продукції тваринництва
    • Технологічне обладнання галузі: конспект лекцій
    • Вступ до фаху
  • Олімпіади
    • Олімпіада з дисципліни “Процеси і апарати”
    • Олімпіада з дисципліни “Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв”
    • Олімпіада з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції тваринництва”
    • Олімпіада з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва”
    • Олімпіада з дисципліни “Монтаж, експлуатація та ремонт обладнання”
    • Олімпіада з дисципліни “Розрахунки і конструювання обладнання харчових виробництв”
    • ОЛІМПІАДА З ДИСЦИПЛІНИ “ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ”
    • ОЛІМПІАДА З ДИСЦИПЛІНИ “ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ”
    • ОЛІМПІАДА З ДИСЦИПЛІНИ “ПРОЕКТУВАННЯ ПЕРЕРОБНИХ І ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ З ОСНОВАМИ БУДІВНИЦТВА”
    • ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Обладнання переробних і харчових виробництв” 16–17 травня 2019 р.
    • ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Обладнання переробних і харчових виробництв” 16–18 травня 2018 р.
    • ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Обладнання переробних і харчових виробництв” 16–19 травня 2017 р.
  • Кураторство
    • Кураторство Самойчука Кирила Олеговича
    • Кураторство Петриченка Сергія Володимировича
    • Кураторство Олексієнка Вадима Олександровича
    • Кураторство Палянички Надії Олександрівни
    • Кураторство Тарасенко Віри Григорівни
    • Кураторство Верхоланцевої Валентини Олександрівни
    • Кураторство Ковальова Олександра Олександровича
    • Кураторство Червоткіної Олександри Олександрівни
  • Взаємовідвідування занять
  • Відкриті заняття
  • Обговорення відкритих занять
    • 2021-2022 н.р.
    • 2020-2021 н.р.
    • 2019-2020 н.р.
  • Курсове та дипломне проектування
    • Курсове проектування
      • Дисципліна “Проєктування технологічних систем”
      • Дисципліна “Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва”
      • Дисципліна “Технологічне обладнання галузі”
      • Дисципліна «Розрахунки і конструювання обладнання харчових виробництв»
      • Дисципліна «Проектування переробних підприємств з основами будівництва»
      • Дисципліна “Процеси та апарати”
      • Дисципліна “Холодильне устаткування”
      • Дисципліна “Проєктування готелів та ресторанів”
    • Дипломне проектування
      • ОС “БАКАЛАВР”
        • Оформлення технологічних документів для графічної частини
          • Бланки
          • Зразки виконання графічної частини
      • ОС “МАГІСТР”
  • Круглі столи
  • Дуальне навчання
    • 2021-2022 н.р. (дуальне)
    • 2020-2021 н.р. (дуальне)
    • 2019-2020 н.р. (дуальне)
  • Практика
  • Співпраця
    • Провідні виробничники

Ми в соцмережах

Пошук

© 2025. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного. Кафедра обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика. Всі права захищені.
  • Головна
  • Карта сайту
  • Умови використання
  • Доступ до публічної інформації