Студенти ТДАТУ спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» продовжують удосконалювати свої практичні навички. Щотижня на лекційних та лабораторних заняттях вони опановують технології приготування різних смачних страв.
Минулого тижня майбутні ресторатори на дисципліні «Технологія продукція ресторанного господарства» вивчали технологію приготування холодних і гарячих соусів. На лабораторних заняттях здобувачі вищої освіти 1 курсу відпрацювали рецептуру та технологію приготування соусів: бешамель, песто, масла зеленого, маринаду овочевого.
Впродовж занять були вивчені правила оформлення, подачі, реалізації і зберігання готових соусів.
Молодь із задоволенням провела органолептичну оцінку якості власноруч приготовлених соусів. За результатами роботи були оформлені звіти.
Кафедра харчових технологій та готельно-ресторанної справи




