Запрошуємо на мовний курс за освітньою програмою підвищення кваліфікації «Сучасна українська мова в побутовій та професійній комунікації»

Запрошуємо педагогічних працівників відокремлених структурних підрозділів Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного на мовний курс за освітньою програмою підвищення кваліфікації «Сучасна українська мова в побутовій та професійній комунікації», онлайн-практикум за модулем  «КОМУНІКАТИВНІ МОДУСИ ФУНКЦІОНУВАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ» який відбудеться 24 жовтня 2024 р. о 15.00.

Запрошуємо до участі у VI Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі»

Науковці кафедри ЕТСМ Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного запрошують усіх охочих взяти участь у VI Міжнародній науково-практичній конференції «ТЕХНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В АГРОПРОМИСЛОВОМУ КОМПЛЕКСІ», яка відбудеться з 1 по 25 листопада 2024 року.

Магістри та аспіранти кафедри маркетингу ТДАТУ відвідали віртуальну конференцію «AMA DIGITAL MARKETING»

16-17 жовтня 2024 р. здобувачі другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг» відвідали віртуальну конференцію AMA Digital Marketing Conference, організовану Американською маркетинговою асоціацією (AMA). Захід об’єднав провідних експертів у сфері цифрового маркетингу, що поділилися інноваційними підходами та тенденціями, які формують майбутнє цієї галузі.

МОН запроваджує єдину спрощену звітність для наукових проєктів всіх сфер управління: черговий крок до дерегуляції наукової діяльності

Міністерство освіти і науки України запроваджує важливі зміни для оптимізації робочого часу дослідників та поліпшення видимості досягнутих результатів. Цей крок є продовженням політики дерегуляції і дебюрократизації наукової сфери України.

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт постанови КМУ «Деякі питання проведення іспиту на визначення рівня володіння англійською мовою»

Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання проведення іспиту на визначення рівня володіння англійською мовою».

Запрошуємо на онлайн-зустрічі з фахівцями-практиками в сфері програмного супроводу обліку та звітності, фінансів, аудиторської діяльності та оподаткування

Кафедра “Фінанси, облік і оподаткування” Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного запрошує скористатися унікальною можливістю та взяти участь у онлайн-зустрічі з фахівцями-практиками в сфері програмного супроводу обліку та звітності, фінансів,  аудиторської діяльності та  оподаткування.

Участь науковців ТДАТУ у Бізнес-фестивалі «Мрії Готеляра»

Участь у Бізнес-фестивалі «Мрії Готеляра» взяли засновники, керівники готелів, ресторанів, туристичних агенцій, інвестори, бізнес-тренери, експерти з сервісу, дизайну, кадрові експерти, маркетологи, дизайнери, екскурсоводи, представники постачальників індустрії гостинності, а також викладачі ТДАТУ.

Про академічну доброчесність для першокурсників: «по поличкам» на практиці

У рамках вивчення освітнього компонента «Вступ до фаху» першокурсники мають змогу ознайомитись з багатьма початковими етапами, які готують їх до процесу підготовки звітних робіт на етапі навчання, а також подальшої професійної діяльності.

Науковці ТДАТУ пройшли навчання в SAP Integrated Business Planning

Викладачі факультету економіки та бізнесу ТДАТУ були запрошені на навчальний семінар, присвячений впровадженню та використанню у навчальному процесі програмного забезпечення SAP – однієї з провідних світових платформ для управління підприємствами. Захід організовано SAP Integrated Business Planning з метою навчання викладачів користування програмою SAP для подальшого застосування в навчальних дисциплінах із сучасними інструментами бізнес-аналітики та управління ресурсами.