Вітаю, майбутніх студентів. Я – Володимир Федоренко, і я — випускник спеціальності «Харчові технології» ТДАТУ. Я розумів, харчові технології – це галузь, яка відіграє важливу роль у забезпеченні продовольчої безпеки та розвитку суспільства. Це завжди актуальна та перспективна сфера, що забезпечує потреби населення в продуктах харчування та сприяє розвитку економіки.

 Ще під час навчання я чітко знав: хочу працювати у великій компанії, розуміти всі тонкощі виробництва харчових продуктів і зробити кар’єру в технологічній сфері.

 Саме тому я обрав ТДАТУ, бо тут:

  • дають не лише фундаментальні знання, а й практику — ти реально розумієш, як працює харчове виробництво зсередини;
  • викладачі — не просто теоретики, а фахівці з досвідом, які надихають, підтримують і дають круті кейси;
  • є можливість зростати — на практиці, стажуваннях, конкурсах і захистах, які готують до реального ринку.

Завдяки цій базі, моя кар’єра стрімко пішла вгору:

  • вже на 4 курсі я став головним пивоваром;
  • потім — технологом варочного та бродильного відділення;
  • після магістратури в ТДАТУ мене призначили технологом виробництва ТОВ «Пиводар»;
  • у 2025 році я приєднався до Carlsberg Ukraine —однієї з провідних пивоварних груп у світі компанії, яку знає весь світ!

 І знаєш, що ще? Цього ж року я був головою державної екзаменаційної комісії у своєму ж університеті. Так, я повернувся туди, де все починалося — але вже як експерт!

Після закінчення — ти не просто фахівець. Ти той, хто створює майбутнє харчової індустрії. Якщо ти мрієш працювати з реальними виробництвами, розробляти продукти, керувати процесами, або ж — створити щось своє, спеціальність “Харчові технології” в ТДАТУ — це твій старт!

Приєднуйся!  ТДАТУ чекає на тебе!💛💙