Їжа потрібна завжди. І фахівці, які забезпечують її виробництво – теж. Сотні підприємств харчової та переробної галузі України щоденно потребують кваліфікованих фахівців, які не лише розуміються на технологіях, але й впевнено володіють сучасним програмним забезпеченням. 

Освітня програма «ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВИХ І ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ» поєднує дві вкрай затребувані у роботодавців напрями:

  • харчової промисловості (яка залишиться необхідною завжди, допоки існує людство, незважаючи на кризи та військовий стан);
  • комп’ютерних технологій (як сучасного і перспективного напряму з високим рівнем заробітної плати та гідним працевлаштуванням).

Під час навчання здобувачі опанують:

  • створення та обслуговування обладнання для харчової та переробної промисловості;
  • проєктування сучасних технологічних ліній виробництва харчових продуктів;
  • комп’ютерне 3D-моделювання, інженерні розрахунки, автоматизоване проєктування;
  • основи менеджменту, організації й керування роботою харчових підприємств.

Основні дисципліни фахової підготовки:

  • Комп’ютерне проектування деталей та конструкцій;
  • Технологічне обладнання харчової галузі;
  • Основи холодильних технологій;
  • Маркетинг і логістика;
  • Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю продукції;
  •  Інженерно-технічне забезпечення переробної і харчової галузі;
  •  Менеджмент та інженерна економіка.

Переваги спеціальності:

  • Спеціальність, якій держава надає особливу підтримку.
  • Велика кількість бюджетних місць.
  • Невисокий прохідний бал для вступу на бюджет!
  • Гарантоване працевлаштування на великій кількості підприємств;
  • Достойна заробітна платня для випускників з нашим дипломом!
  • Можливість одержання подвійного диплому;
  • Закордонна практика
  • Спеціальність з широким переліком професій для працевлаштування (від харчових підприємств до ІT-технологій), як в Україні, так і за кордоном.
  • Більше 20 років досвіду випуску здобувачів, які виборювали перші місця у Всеукраїнських та обласних конкурсах і олімпіадах, включаючи отримання стипендій Кабінету Міністрів та Президента України!

Випускники можуть працювати на посадах:

  • Менеджер (інженер-менеджер), консультант центрів сервісного обслуговування.
  • Дилер з продажів та обслуговування харчового і переробного обладнання.
  • Інженер виробничо-технічного, конструкторського відділів на підприємствах галузі.
  • Головний інженер (керівник) цеха або дільниці харчових і переробних підприємств.
  • Інженер-конструктор проектних та науково-дослідних організацій, конструкторських та технологічних відділів підприємств галузі.
  • Викладач закладу вищої освіти та науковий співробітник.

Стань тим, хто поєднає традиції та інновації – обери «ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВИХ І ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ» та проєктуй майбутнє харчової галузі України!

🇺🇦РАЗОМ З ТДАТУ – НАВЧАЙСЯ, ДІЙ, ДОСЯГАЙ!