Їжа потрібна завжди. І фахівці, які забезпечують її виробництво – теж. Сотні підприємств харчової та переробної галузі України щоденно потребують кваліфікованих фахівців, які не лише розуміються на технологіях, але й впевнено володіють сучасним програмним забезпеченням.
Освітня програма «ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВИХ І ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ» поєднує дві вкрай затребувані у роботодавців напрями:
- харчової промисловості (яка залишиться необхідною завжди, допоки існує людство, незважаючи на кризи та військовий стан);
- комп’ютерних технологій (як сучасного і перспективного напряму з високим рівнем заробітної плати та гідним працевлаштуванням).
Під час навчання здобувачі опанують:
- створення та обслуговування обладнання для харчової та переробної промисловості;
- проєктування сучасних технологічних ліній виробництва харчових продуктів;
- комп’ютерне 3D-моделювання, інженерні розрахунки, автоматизоване проєктування;
- основи менеджменту, організації й керування роботою харчових підприємств.
Основні дисципліни фахової підготовки:
- Комп’ютерне проектування деталей та конструкцій;
- Технологічне обладнання харчової галузі;
- Основи холодильних технологій;
- Маркетинг і логістика;
- Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю продукції;
- Інженерно-технічне забезпечення переробної і харчової галузі;
- Менеджмент та інженерна економіка.
Переваги спеціальності:
- Спеціальність, якій держава надає особливу підтримку.
- Велика кількість бюджетних місць.
- Невисокий прохідний бал для вступу на бюджет!
- Гарантоване працевлаштування на великій кількості підприємств;
- Достойна заробітна платня для випускників з нашим дипломом!
- Можливість одержання подвійного диплому;
- Закордонна практика
- Спеціальність з широким переліком професій для працевлаштування (від харчових підприємств до ІT-технологій), як в Україні, так і за кордоном.
- Більше 20 років досвіду випуску здобувачів, які виборювали перші місця у Всеукраїнських та обласних конкурсах і олімпіадах, включаючи отримання стипендій Кабінету Міністрів та Президента України!
Випускники можуть працювати на посадах:
- Менеджер (інженер-менеджер), консультант центрів сервісного обслуговування.
- Дилер з продажів та обслуговування харчового і переробного обладнання.
- Інженер виробничо-технічного, конструкторського відділів на підприємствах галузі.
- Головний інженер (керівник) цеха або дільниці харчових і переробних підприємств.
- Інженер-конструктор проектних та науково-дослідних організацій, конструкторських та технологічних відділів підприємств галузі.
- Викладач закладу вищої освіти та науковий співробітник.
Стань тим, хто поєднає традиції та інновації – обери «ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВИХ І ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ» та проєктуй майбутнє харчової галузі України!
🇺🇦РАЗОМ З ТДАТУ – НАВЧАЙСЯ, ДІЙ, ДОСЯГАЙ!


