Науковці об’єднали свої зусилля для популяризації та покращення освіти у сфері харчових технологій та виробництва в Україні, щоб поділитись досвідом та знаннями провідних експертів з вами.

Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного запрошує взяти участь у програмі підвищення кваліфікації “NoveFood-2024” на тему “Інноваційні технології харчової промисловості”.

З 18 до 29 листопада 2024 р. учасники програми отримають можливість відвідати онлайн-семінари експертів у сфері харчових технологій та виробництв від закладів освіти-партнерів програми:

  • Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного.
  • Херсонський національний технічний університет.
  • Національний університет біоресурсів та природокористування України.
  • Державний біотехнологічний університет.
  • Дніпровський державний аграрно-економічний університет.
  • Луцький національний технічний університет.

На сайті заходу ви маєте можливість ознайомитись з детальною інформацію про програму та спікерів, розклад семінарів та програмні результати, а також зареєструватись для участі у програмі.

Щиро віримо, що ця програма стане теоретичним та практичним доповненням знань та вмінь у сфері сучасних харчових технологій та виробництв.

Контактні особи зі сторони організаційного комітету програми:

Коноваленко Анастасія Сергіївна, директор інституту підвищення кваліфікації ТДАТУ, д.е.н., професор anastasiia.konovalenko@tsatu.edu.ua

Прісс Олеся Петрівна, завідувачка кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи ТДАТУ, д.т.н., професор olesia.priss@tsatu.edu.ua