04.10.2017р. студентами механіко-технологічного факультету Таврійського державного агротехнологічного університету було проведена інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?»

Студенти нашого факультету дуже ретельно та цілеспрямовано готувалися саме до цієї гри. Тому що на ній вони могли показати хто на що здатен. Хотіли довести що вони гідні студенти рідного університету, і що з гордістю будуть вважатися най інтелектуальнішою командою.

Бажаючих прийняти участь було багато, але ми обрали найкращих. Студенти які не отримали можливість прийняти участь у грі – не засмучуйтесь, це не останній захід де ви можете проявити себе. Тим паче ви можете краще підготуватися і на наступній грі обов*язково покажете що ви гідні отримати перемогу.

В грі  приймали участь 7 команд, а саме: 12АІ, 11АІ, 22АІ, 11САІ, 15САІ, 14САІ, 22САІ.

Гра проходила у три тури. Після кожного туру обиралися кращі. Тож в кінці гри ми отримали команду переможця 22САІ. Учасниками команди були Халілов Еміль, Федоренко, Бражник. Друге місце посіла команда 14САІ- Тисленко Олександр, Кущінський Анатолій, Черних Віталій. І відповідно третє місце посіла команда 22АІ- Тарабанов Євген, Шевченко Данило, Савійський Сергій.

Студентська рада механіко-технологічного факультету щиро вітає команди які зайняли призові місця. Бажає не зупинятися на досягнутому і завжди йти вперед.

                                                                                         Студентська рада МТФ

доз