За вагомий внесок у розвиток вітчизняної науки і освіти, значні успіхи в підготовці висококваліфікованих фахівців для аграрної галузі, впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес Грамотою Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом» відзначено колектив Таврійського державного агротехнологічного університету.

Почесну відзнаку голова Запорізької обласної ради Г.В. Самардак вручив ректору ТДАТУ, депутату Запорізької обласної ради В.М. Кюрчеву на 20-ій сесії ради.

ТДАТУ – це університетський центр, який об’єднує коледжі, науково-дослідницькі та виробничі структури південно-східного регіону України, здійснює підготовку висококваліфікованих фахівців, виконує фундаментальні та прикладні наукові дослідження. Освітній процес у ТДАТУ з 2009 року сертифікований відповідно до Міжнародного стандарту системи якості ISO 9001:2009 та Національного стандарту України ДСТУ ISO 9001:2009.

Зараз ТДАТУ – провідний ВНЗ півдня України, який динамічно розвивається, впевнено йде у майбутнє до нових висот та досягнень. У сучасних умовах ТДАТУ продовжує свої славетні традиції, залишається в авангарді сучасних ВНЗ України, активно використовуючи новітні методики і технології відповідно до кращих європейських і світових стандартів.

Ректор В.М. Кюрчев спрямовує колектив ТДАТУ на формування фахівців нової генерації, які з багажем фундаментальних, спеціальних знань та практичних навичок здатні до інноваційної творчої виробничої діяльності.

Сьогодення – відповідальний період розвитку незалежної України. Аграрний сектор – локомотив розвитку нашої економіки. Підготовка кадрів для аграрного сектору – відповідальна і почесна місія Таврійського державного агротехнологічного університету.

 

Грицаєнко І.М.,

пом. ректора ТДАТУ з ОВР