Відбулась фінальна зустріч у межах Мовного арсеналу «Українська мова як маркер національної ідентичності: від традицій до сучасності»

23 квітня у Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного відбулось урочисте закриття Мовного арсеналу «Українська мова як маркер національної ідентичності: від традицій до сучасності». Нагадаємо, що потужний захід організований мовним омбудсменом університету Тетяною Шаровою за підтримки ректора ТДАТУ Сергія Кюрчева.

Науковці та здобувачі ТДАТУ взяли участь у вебінарі «Під загрозою: безпека Запоріжжя та уроки Чорнобильської спадщини»

Вебінар «Під загрозою: безпека Запоріжжя та уроки Чорнобильської спадщини»/Webinar “Under Threat: Securing Zaporizhzhya and Learning from Chornobyl’s Legacy”  від провідних експертів у галузі енергетичної політики та екології з Greenpeace Шона Берні та Яна Ванде Путте про способи реагування на виклики та адвокацію питання безпеки на ЗАЕС.

Презентація можливостей від науковців ТДАТУ на Х Всеукраїнському форумі взаємодії та розвитку

Директор Інституту підвищення кваліфікації Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного Анастасія Коноваленко взяла участь у Х Всеукраїнському форумі взаємодії та розвитку, який було проведено у м.Запоріжжя.

Здобувачі ТДАТУ – знавці латинської мови

Старший викладач кафедри іноземних мов Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного Ірина Кривонос підготувала та організувала проведення щорічної олімпіади з дисципліни «Латинська мова».

Новини з коледжів ТДАТУ. Навчання, заходи, акції – життя триває

У відоклремнених структурних підрозділах Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного (коледжах) відбувається багато цікавих подій. Про основні з них – у стислому дайждесті.