Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного пропонує майбутнім студентам спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітнім рівнем «Бакалавр».
Спеціальність Готельно-ресторанна справа – поєднання кулінарного мистецтва і гостинності. Це не просто про готування страв і розміщення гостей, це про створення неповторного досвіду, в якому кожен момент – в готелі чи ресторані запам’ятовується назавжди.
Готельно-ресторанна справа це надзвичайно перспективна, динамічна галузь світової економіки. Тільки в Україні налічується понад 5 тисяч готелів і 15 тисяч ресторанів, і їх кількість щорічно зростає.
Здобуття необхідних знань, вмінь та навичок під час навчання за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» дозволяє проводити визначення найбільш перспективних рішень щодо підвищення попиту на послуги.
Професія гостинності і смаку припаде до душі всім, хто хоче пізнати таємниці організації і ведення готельного господарства, для кого приготування їжі – це емоційне мистецтво смаку. Сьогодні в світі шалено зростає популярність шеф-кухарів і готельєрів, найбільш талановиті з яких стали справжніми зірками.
Основні дисципліни фахової підготовки:
- Основи гостинності.
- Готельна справа.
- Ресторанна справа.
- Технологія продукції ресторанного господарства.
- Проєктування готелів та ресторанів.
- Менеджмент готельно-ресторанної сфери.
- Маркетинг та логістика у готельно-ресторанній справі.
Професійна діяльність випускників:
- Керівник закладу ресторанного господарства.
- Керівник готелю.
- Фахівець із гостинності.
- Менеджер готельно-ресторанного комплексу.
- Керівник кейтерингової компанії.
ОБИРАЙ ТДАТУ – НАВЧАЙСЯ – ТИ ПОТРІБЕН УКРАЇНІ!🇺🇦
Бажаєте дізнатися більше? Надаємо контакти:
Консультації з питань вступу можна отримати за телефонами:
☎️ +38(099) 614-83-02, +38(098)751-74-48 (Telegram, Viber)
📩 Е-mail: pk@tsatu.edu.ua
📍Адреса приймальної комісії ТДАТУ:
м. Запоріжжя, пр-т Соборний, 226, поверх 3, кабінет 75
📱Приєднуйся до нас в соціальних мережах:
📍Telegram “Вступ ТДАТУ 2024”
📍Instagram
📍Facebook

