28 вересня 2016 року на кафедрі обладнання переробних і харчових виробництв відбулася студентська практична конференція „Практична підготовка – невід’ємна складова створення інженерних кадрів”.

Студенти за роки навчання повинні опанувати всі необхідні для них практичні знання і навички, які дають їм можливості працювати на визначеному підрозділі виробництва. Основною метою виробничої практики є ознайомлення з переробними підприємствами, машинами і підготовка студентів до роботи безпосередньо на робочих місцях переробних підприємств.

Виробнича практика студентів факультету ІКТ проходила на наступних базових підприємствах м. Мелітополя: ПП “Молокозавод ОЛКОМ”, ВАТ “Мелітопольський м’ясокомбінат”, ТОВ «Мелітопольський маслоекстракційний завод» та інших. Окремі студенти пройшли виробничу практику на переробних підприємствах, від яких вони були направлені на навчання та на які вони планують поступити на роботу після закінчення університету.

Із вступним словом виступив доцент кафедри ОПХВ Бойко В.С., який ознайомив присутніх на конференції із значенням практичної підготовки студентів для досягнення професіоналізму в своїй галузі.

На конференції з доповідями виступили наступні студенти: Воробйов О.В. (гр. 21 МБ ПР), Петранов Є.М. (гр. 21 СМБ), Гаврюшенко Д.І. (гр. 22 СМБ), Рябінський О.О. (гр. 41 МБ). Всі доповіді були цікавими та ілюстративними і викликали зацікавленість у присутніх на студентській практичній конференції.

Ст. викл. кафедри ОПХВ Тарасенко В.Г.

Фото Ганни Бовкун