Минулого тижня, а саме 04.10.2017р., у нашому улюбленому університеті відбулася зустріч з ректором Кюрчевим В. М.

Він обговорював проблеми які хвилюють студентів в повсякденному житті. Це були питання щодо опалення, виплат стипендій, та дуже хвилююча тема для студентів не місцевих – це проїзд додому на вихідні дні. Розповідав про шляхи вирішення таких проблем. Також відзначили найкращих  студентів, найкращу группу і найкращу кімнату у гуртожитку, які булі нагородженні преміями.

В кінці зустрічі з пропозицією прийняти участь у навчанні у бізнес-інкубаторі вистурив Карман С. В. Його пропозиція заключалась у тому що, студенти які мають бажання й наснагу на грандіозні бізнес проекти, або хочуть спробувати себе у бізнесі, але не мають спонсорів – можуть їх знайти, якщо доведуть що їхня ідея чогось варта. Також студенти які вже мають стартовий капітал, можуть отримати знання для розвитку в потрібному руслі.

Крім ректора на зустрічі були присутні: декан механіко-технологічного факультету Кюрчев Сергій Володимирович, голова студентської ради університету Гончаров К.Д., голова студентської ради механіко-технологічного факультету Пінжаєва Лілія, студенти  та викладачі механіко-технологічного факультету.

 Розмова відбулася дуже цікава та пізнавальна і допомогла студентам у вирішенні важливих питань, заохотила деяких до розвитку власної справи.

Студентська рада МТФ