10 жовтня 2017 року на базі стадіону «Спартак» ім. Олега Олексенка відбувся ІІ етап спартакіада серед студентів п’яти факультетів ТДАТУ.

Досить нелегким випробуванням для студентів стали змагання з легкої атлетики, в програмі якої були три види (біг на 100 метрів серед чоловіків, біг на 100 метрів серед жінок та змішані командні стрибки у довжину з місця).

Найшвидшими серед чоловіків на 100-метровій дистанції стала команда механіко-технологічного факультету, серед жінок – команда факультету економіки та бізнесу.

100 метрів (чоловіки):

1 місце – Золотухін В. (ЕтаБ) – 11, 5 секунд

2 місце – Олинський В. (МТФ), Бородин А. (МТФ), Ремез Б. (АТЕ) – 11,6 секунд

3 місце – Герченов І. (ІКТ), Сакевич В. (МТФ), Арабаджийський О. (ЕтаБ) – 11,7 секунд

100 метрів (жінки):

1 місце – Резнік Д. (ЕтаБ) – 14,4 секунди

2 місце – Зіменова Ю. (МТФ) – 14,8 секунди

3 місце – Ялова А. (МТФ), Соколова К. (ЕНФ) – 14,9 секунди

В останньому виді змагань з легкої атлетики – змішаних командних стрибках у довжину з місця – найсильнішими виявилися студенти факультету економіки та бізнесу, ІІ місце посіли студенти механіко-технологічного факультету, ІІІ – факультет інженерії та комп’ютерних технологій.

У загальному заліку з легкої атлетики місця розподілилися наступним чином:

І місце – факультет економіки та бізнесу,

ІІ місце – механіко-технологічний факультет,

ІІІ місце – факультет агротехнологій та екології.

10 жовтня на базі кафедри фізичного виховання і спорту відбудуться змагання з настільного тенісу (початок – о 15.00). Запрошуються всі бажаючі прийняти участь та вболівальники для підтримки команд своїх факультетів!