В цьому році за підтримки Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва в Запорізькій області» в Університеті розпочав роботу «Бізнес-інкубатор ТДАТУ».
Учасники бізнес-інкубатору отримують теоретичну та практичну допомогу з економічних питань, маркетингу, обліку та оподаткування, консультації провідних фахівців, вони також отримують можливість відвідати успішні приватні підприємства та ознайомитись з практикою ведення бізнесу.
Викладачі та провідні фахівці допоможуть учасникам «Бізнес-інкубатору ТДАТУ» розробити та обґрунтувати реальні бізнес-плани, які стануть основою для перетворення ідеї у реальний бізнес. У подальшому учасники матимуть змогу презентувати власні бізнес-плани у конкурсах стартапів з метою отримання реальної грантової підтримки та залучення потенційних інвесторів для розвитку власної справи.
Учасники проекту поділились, що вони прагнуть організувати власний бізнес з метою набуття економічної незалежності, а також мають за мету отримати фінансову підтримку для втілення власних ідей та мрій у життя.
Долучитись до учасників проекту можуть всі, хто бажає започаткувати власний бізнес, отримати безкоштовну підтримку фахівців. Для отримання детальної інформації звертайтесь за телефоном 097-994-33-64 або на сторінку «Бізнес-інкубатора ТДАТУ» у соц.мережі facebook.com/bimelitopol/