Міжнародний день миру – це свято, котре проголошено як день відмови від насильства і припинення вогню в усьому світі. У заходах, приурочених до цієї визначної події, повинні брати участь всі свідомі громадяни нашої планети.

21 вересня студентство Таврійського державного агротехнологічного університету долучилися до акції за мир, зарядили позитивом і енергією викладачів, співробітників та студентів університету.

Студенти колективно взяли участь у маленькому святі чи просто дивилися на творчий процес малювання великої емблеми до Дня миру перед головним корпусом університету.

Під час малювання емблеми студенти вклали тепло своєї душі, отримали незабутні враження від процесу малювання.

Представники студентської ради розповідають: «Ми вирішили малювати саме наш університет, адже саме він об’єднує нас в одну велику родину, і кожен з нас вклав частинку своєї душі у цей малюнок. У всіх залишилися тільки позитивні, незабутні враження, а сам творчий процес ще більше зблизив студентів усіх факультетів в єдине ціле! Кожен  з нас став ближе, адже ТДАТУ – це одна велика родина, яка прагне найголовнішого – Миру!»

Ганна Євтушенко, голова інформаційного сектору ТДАТУ

Фото Ганни Бовкун