28 січня перший проректор Олег Сокіл, проректор з наукової роботи Оксана Єременко і помічник ректора з міжнародних питань Валентина Верхоланцева відвідали Приазовський державний технічний університет у м. Маріуполь.

У ході візиту відбулася зустріч з керівництвом університету – ректором ПДТУ В’ячеславом Волошиним та проректором з наукової роботи Ігорем Ленцовим, під час якою були обговорені перспективи співпраці у науковій, міжнародній і освітній діяльності в рамках підписаного у 2021 році меморандуму про співпрацю.

Проректор з наукової роботи Ігор Ленцов провів екскурсію по провідним лабораторіям ПДТУ: віртуальної та доповненої реальності; відновлювальної енергетики, автоматизації і електроприводу та ознайомив із здобутками школи стартапів.

Також, представники ТДАТУ взяли участь у конференції «Науково-дослідницьке співробітництво закладів вищої освіти з бізнесом», яка відбулась у Приазовському державному технічному університеті за підтримки Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». На конференції була презентована Стратегія розвитку науково-дослідницького співробітництва між ЗВО та бізнесом, а також обговорили проблемні питання та успішні приклади такої кооперації.

Олег Сокіл,
перший проректор