Loading Події

« Усі Події

  • This Подія has passed.

Конкурс на заміщення вакантної посади директора відокремленого структурного підрозділу «Новокаховський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного»

28.01.2021 - 28.03.2021

Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора відокремленого структурного підрозділу «Новокаховський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного»

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають освітній ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста), вільно володіють державною мовою і мають стаж роботи на посадах педагогічних та/або науково-педагогічних працівників не менше п’яти років.

Строк подання заяв – два місяці з дня опублікування оголошення.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи:

1) заяву про участь у конкурсі на ім’я ректора університету, в якій зазначається про застосування або незастосування до претендента обмежень, встановлених частиною четвертою статті 42 Закону України «Про фахову передвищу освіту». Також в заяві, претендент зазначає, що він не є членом наглядової ради ВСП «Новокаховський фаховий коледж ТДАТУ» або наглядової ради Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.
2) особовий листок з обліку кадрів з фотографією розміром 3 х 4 сантиметри;
3) автобіографію;
4) копії документів про вищу освіту;
5) довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду, яка видається відповідно до Порядку проведення обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2000 р. № 1465;
6) довідку про наявність або відсутність судимості;
7) витяг з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення;
8) копію паспорта, засвідчену претендентом;
9) копію трудової книжки та / або інші документи, які підтверджують стаж роботи;
10) письмову згоду на збір та обробку персональних даних;
11) засвідчену копію довідки про результати перевірки, видану органом, в якому така перевірка проводилася, або письмову заяву на ім’я ректора університету, в якій повідомляється, що до претендента не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», за формою, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 563 «Деякі питання реалізації Закону України «Про очищення влади», та згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно претендента відповідно до зазначеного Закону;
12) проєкт стратегії розвитку ВСП « Новокаховський фаховий коледж ТДАТУ»;
13) мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Претендент може подати інші документи, які підтверджуватимуть його професійні та / або моральні якості.
Копії документів, які подаються претендентом (крім копії паспорта), можуть бути засвідчені за місцем роботи претендента, в університеті або нотаріально.

Документи подаються до відділу кадрів Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного 72312 , м. Мелітополь, проспект Богдана Хмельницького, 18
телефон: (0619) 42-03-45, E-mail:vk@tsatu.edu.ua

Кінцевий термін прийому документів – 28 березня 2021 року.

Рейтингове голосування у ВСП «Новокаховський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного» відбудеться 22 квітня 2021 року.

Деталі

Початок:
28.01.2021
Закінчення:
28.03.2021