Шановні вступники! Триває наша подорож спеціальностями і освітніми програмами ТДАТУ. Сьогодні – найсмачніша спеціальність ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ.

Їжа є не лише простою необхідністю для виживання, але й культурним та економічним явищем, що постійно знаходиться під увагою суспільства.

Впродовж навчання ви зможете вивчати найновіші технології виготовлення харчових продуктів, приготування їжі, досліджувати питання їх впливу на здоров’я та допомагати вирішувати проблеми глобального харчового ринку.

Оберіть освіту, що буде не лише цікавою, але й корисною для суспільства. Оберіть “Харчові технології” та розкрийте свій потенціал у галузі, яка завжди буде актуальною та важливою для кожного.

ДИСЦИПЛІНИ ЗА ФАХОМ:

  • Загальна технологія харчових виробництв.
  • Процеси і апарати харчових виробництв.
  • Проектування підприємств харчової промисловості.
  • Методи контролю харчових виробництв.
  • Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю продукцією.
  • Безпека продовольчої сировини та харчових продуктів.

ПРОФЕСІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ВИПУСКНИКІВ:

  • Технолог харчової промисловості.
  • Технолог закладу ресторанного господарства.
  • Керівник потужного харчового підприємства.
  • Керівник крафтового підприємства.
  • Керівник закладу ресторанного господарства.
  • Начальник цеху, працівник цеху харчового підприємства.
  • Працівник лабораторії з оцінки якості і безпечності продуктів харчування.

ПЕРЕВАГИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ:

Затребуваність спеціальності. Ви будете універсальним висококваліфікованим фахівцем: можете збудувати кар’єру на потужному підприємстві, розпочати власний бізнес у сфері ресторанного господарства,

Можливість знайти роботу у будь-якому місті світу. А опанування ділової англійської і, за бажання, додатково другої іноземної мови в рази підвищує конкурентоспроможність наших випускників.

Кваліфіковані викладачі. Викладацький склад кафедри ХТГРС концентрує спеціалістів, наукові інтереси яких лежать у сфері усіх напрямків сфери харчування! До освітнього процесу регулярно залучаються підприємці і провідні фахівці в галузі.

Унікальність ОПП «Харчові технології» – акцент на глибокому опануванні знань та навичок із заморожування та зберігання плодів та овочів.

Чекаємо тебе у ТДАТУ! Будемо разом робити нашу їжу кориснішою і смачнішою!