Перший весняний день для студентів ТДАТУ виявився не лише сонячним, а ще й дуже веселим. Саме 1 березня відбувся півфінал КВК за Кубок ректора. За результатами цієї гри дві команди повинні покинути її та зустрінуться з глядачами лише наступного року.

Традиційно бурними оплесками глядачі зустрічали команди:

  • «Всюду буду» – факультет інженерії та комп’ютерних технологій;
  • «Тіпо4кі» – механіко-технологічний факультет;
  • «Плюс на Мінус» – енергетичний факультет;
  • «Хорошая команда» – факультет економіки та бізнесу;
  • «5 корпус» – факультет агротехнологій та екології

Першим етапом гри команди представили візитку «Freestyle». Під час цього конкурсу відбулось знайомство команд та вболівальників, адже у складі улюблених команд було багато нових гравців. Впродовж виступів роздавався гучний сміх та загалом у залі була піднесена атмосфера. За результатами цього етапу гри переможцями було визначено команду «Плюс на мінус».

Наступним етапом команди грали фоторозминку. Представлені фотографії були креативними, а коментарі учасників викликали посмішки не лише на обличчях глядачів, але й ведучого Віктора Криворотько. Переможцями цього конкурсу стала команда «Тіпо4кі».

Наостанок залишилось найцікавіше – музичний конкурс «Женский день 8 марта». Під час виступів зала вибухала сміхом під час чергових вдалих жартів, адже креативні студенти університету відобразили досить незвичайний погляд на це свято та жіночі звички загалом. Команда «Всюду буду» показала передачу «Человек и загон», а студенти енергетичного факультету заколихали дитя жартівливими піснями про 9-е березня. Команда «5 корпус» відобразила привітання на радіостанції, а студенти факультету економіки та бізнесу для того, щоб перемогти залучили до виступу янгола, священика та міліціонера. Найбільшим шоком для присутніх став виступ команди «Тіпо4кі», адже вони показали рекламу перукарні та підстригли волосся головному герою прямо на сцені. За результатами цього конкурсу саме команда механіко-технологічного факультету одержала переможні 5 балів.

Під час підведення підсумків ректор університету, д.т.н., професор Кюрчев Володимир Миколайович подякував усім гравцям за те, що вони подарували гарний настрій всім присутнім.

Результати гри були наступні:

І місце – «Тіпо4кі» МТФ (14,2 балів);

ІІ місце – «Всюду буду» ІКТ (13,8 балів);

ІІІ місце – «Хорошая команда» ФЕБ (12,2 балів);

ІV місце – «Плюс на мінус» ЕНФ (11,6 балів)

V місце – «5 корпус» АТЕ (10 балів)

У номінації «Кращий КВНщик» перемогу отримав Абдурахманов Мурат, а Марія Мєшкова отримала звання «Краща КВНщиця».

Приємною несподіванкою стало привітання дівчат квітками з повітряних куль від фотостудії «Jolly Day». А також керівник Клубу КВК  ТДАТУ Олена Олегівна Васильченко висловила подяку Гнутову Кирилу, який доклав багато зусиль задля розвитку КВК у нашому університеті.

Студентський комітет ТДАТУ дякує командам за веселу гру та глядачам за те, що тепло зустріли та бурно підтримали учасників.

Страхова Карина,

Співголова інформаційного сектору студентської ради університету