Вибір професії для кожної молодої людини – це вибір подальшого шляху навчання і праці, свого місця в житті.

21 листопада кафедра МСТТ провела низку профорієнтаційних заходів в навчальних закладах Кам’янсько – Дніпровського району. Перед учнями 11 класів шкіл району, а це – 243 випускника наступного 2020 року, виступили доц. Болтянський О.В., ст. викладач Мілаєва І.І., студент 24 САІ групи Кумша У. та студентка 15 МБ АІ групи Сельська А.

Викладачі кафедри МСТТ представивши презентаційний матеріал, познайомили студентів зі спеціальностями, які можна отримати навчаючись в ТДАТУ, з його потужною матеріально-технічною базою, культурно-масовими та спортивними заходами, а також розповіли про практичне навчання студентів і можливості стажування за кордоном та цікаве студентське життя в університеті. Учні ознайомились з вимогами щодо вступу до ТДАТУ у 2020 році.

Під час поїздки, викладачі провели I тур Всеукраїнської олімпіади ТДАТУ з української мови та літератури у 12 школах району: Кам’янсько -Дніпровська гімназія «Скіфія», К-Дніпровський НВК, К-Дніпровська ЗОШ №3,  Водяньська ЗОШ №1, Водяньська ЗОШ №2, Дніпровська ЗОШ №1, Дніпровська ЗОШ №2, Заповітненська ЗОШ, Благовіщенська ЗОШ, Іванівський НВК, Новодніпровска ЗОШ та Нововодянська ЗОШ.

За матеріалами: кафедра МСТТ