стратегияЗ метою забезпечення сприятливих умов для розвитку економіки та конкурентоспроможності Мелітополя, створення привабливого інвестиційного клімату, покращення умов для розвитку підприємництва, підвищення ефективності діяльності органів місцевого самоврядування в напрямку забезпечення комфортності проживання розроблена Стратегія розвитку Мелітополя до 2030-го року.

Роботу з розробки Стратегії розвитку Мелітополя до 2030-го року допомагали проводити партнери: Проект ПРОМІС та Асоціація міст України. Саме завдяки тісній співпраці з експертами, була проведена велика серйозна робота щодо актуалізації Стратегії розвитку Мелітополя. У ній взяли активну участь як представники міської влади, так і широка громадськість, наукове співтовариство, бізнес. В основу досліджень були взяті думки і вподобання більше 12-ти тисяч мелітопольців.

Аби зробити привабливим для інвестицій, сприянню розвитку економіки нашого регіону, підприємництва, бізнесу та багато іншого, розроблена Стратегія розвитку Запорізької області до 2027 року. Дана стратегія, впевнені розробники,  допоможе підняти соціальні стандарти для життя, поліпшити бізнес-клімат території області, екологію і переглянути та взяти до уваги інші напрями розвитку для міста.

Ознайомитися із документами можна за посиланнями:

План заходів на 2020-2022 роки_Стратегія розвитку Мелітополя до 2030 року

План заходів на 2021-2023 роки_ Стратегія регіонального розвитку Запорізької області до 2027 року

Стратегія регіонального розвитку на період до 2027 р. _Запорізька область

Стратегія розвитку Мелітополя до 2030 року

 

За матеріалами сайтів: mlt.gov.ua,  zoda.gov.ua