Минулого тижня завідувачем навчально-методичної лабораторії Оленою Кузь та викладачами комісії технічних дисциплін Олександром Степаненко та Андрієм Салій, була організована екскурсія до двох підприємств міста Бердянськ:

Машинобудівного заводу SUNFLOROMASH – це завжди свіжі конструктивні рішення у виробництві техніки, спрямовані на мінімізацію витрат при збиранні врожаю. За рахунок інноваційних рішень вся їхня продукція підходить для важких умов експлуатації, що не залежать від урожайності та стану вирощуваних культур. Це новий показник надійності і продуктивності, що є невід’ємною частиною вимог сільгоспвиробника до техніки.

ТОВ “АЗОВТЕХНОЛОГІСТИК” – підприємство займається заморозкою риби, її переробкою та зберіганням. Здобувачів освіти ознайомили з промисловими холодильними камерами та принципами їх побудови та експлуатації.

Під час екскурсії студенти спостерігали за особливостями виробничих процесів, роботою працівників безпосередньо на робочих місцях, мали можливість з ними поспілкуватися та отримати відповіді на всі свої запитання.

Викладачі та здобувачі освіти висловлюють вдячність керівникам підприємств-базам практик, за сприяння у підготовці майбутніх фахівців.

ВСП «Бердянський фаховий коледж ТДАТУ»