У Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного тривають регулярні онлайн-зустрічі з потенційними вступниками.

29 липня близько ста випускників загальноосвітніх закладів Мелітопольщини взяли участь в інтерактивному спілкуванні за допомогою платформи Zoom. Потенційні вступники ТДАТУ мали нагоду поспілкуватися з першим заступником міського голови Мелітополя Іриною Рудаковою, ознайомитися з  освітніми програмами економічного напрямку, за якими навчають у Таврійському ДАТУ та задати свої питання відповідальному секретарю Приймальної комісії Сергію Косторному.

Традиційно, модератором зустрічі був голова студради ТДАТУ Микита Семенов. Першим до абітурієнтів та їх батьків звернувся ректор Університету, професор Сергій Кюрчев. Він наголосив, що фахівці економічного напряму після завершення війни і деокупації Мелітополя будуть одними з приорітетних. Саме молодь буде відновлювати економіку та підіймати розвиток регіону. Міністерство освіти і науки України суттєво спростило умови вступу для абітурієнтів окупованих та особливо небезпечних територій.

Підтримала Сергія Кюрчева і перший заступник міського голови Мелітополя Ірина Рудакова.  Вона зазначила, що міська влада завжди надавала усіляку підтпримку Таврійському державному агротехнологічному університету імені Дмитра Моторного.

«Шановні вступники, ви ще дуже молоді, сповнені енергії і сил, а ми, у свою чергу, покладаємо на вас великі надії. Після закінчення війни та деокупації рілного Мелітополя нам буде вкрай потрібна ваша допомога. Я виражаю свою підтримку у вашому виборі навчатися саме у ТДАТУ. З цим університетом у нас давно склалися стійкі партнерські відносини. Ми неодноразово працювали з викладачами університету та студентами у багатьох проєктах, серед них: «Проміс», »GIZ», «ПРООН», «USAID» та багато інших. ТДАТУ завжди був і буде частиною освітнього середовища Мелітополя. Викладачі та студенти Університету разом з керівництвом міста постійно впроваджують та реалізовують нові ідеї у розбудові міста. Розом із ТДАТУ ми розробляли бренд Мелітопольської черешні, а студенти факультету економіки та бізнесу постійно роблять вагомий внесок у розбудову нашого міста» – зазначила Ірина Рудакова.

У рамках комплексної міської програми, що була завтрджена депутатами міської ради за підтпримкою міського голови Івана Федорова, було успішно реалізовано проєкт «Знайди себе у Мелітополі». Цей проєкт розкриває промисловий потенціал міста та підкреслює імідж Мелітополя як міста, в яому комфортно працювати і жити. Ірина Рудакова з гордістю відзначила, що багато випускників ТДАТУ пішли працювати у підрозділи міськвиконкому та міські підприємства на керівні посади. У свою чергу, влада усіляко підтпримує молодь іменними стипендіями: міського голови, міської ради, багато хто з нашої молоді стає стипендіантами Запорізької міської ради та облдержадміністрації.

Учасники зустрічі ознайомилися з  освітніми програмами економічного блоку, на яких навчають у ТДАТУ:

?Економічний консалтинг та бізнес-економіка
?Економічна кібернетика
?Менеджмент
?Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
?Облік та оподаткування
?Фінанси, банківська справа та страхування

Наприкінці онлайн-зустрічі, вступники мали нагоду поставити свої питання відповідальному секретарю приймальної комісії ТДАТУ Сергію Косторному щодо особливостей вступної кампанії 2022. Зокрема, випускників шкіл цікавило: коли і в якій формі буде проходити співбесіда; що таке квота-2; як створити електронний кабінет, яка кількість бюджетних місць на певну спеціальність тощо.

Подібні онлайн-заходи будуть проходити для вступників Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного і в подальшому.

Абітурієнтів та здобувачів запрошуємо долучитися до нас у соціальних мережах, щоб своєчасно отримувати актуальну і важливу інформацію.

Вступник на Facebook | Instagram | Instagram студрада | Telegram  | сайті 

Інформація вступнику бакалавр | магістр

Відео про університет YouTube

З питаннями в телеграм-чат

 Долучайтесь до спільноти ТДАТУ!

#ТДАТУ #вступ2022 #день_відкритих_дверей #ВступникуТДАТУ #умови_вступу_ТОТ #державнезамовлення #квота2