Конференції, форуми, круглі столи

Camp Liberty 2.0

America House Kyiv запускає Camp Liberty 2.0 — програму віртуального обміну, яка об’єднає учасників з України, США та країн Європи у дискусії про роль свободи в житті особистості та суспільства. Мова спілкування — англійська.

Упродовж двох тижнів буде можливість:

  • Взяти участь у групових дискусіях із запрошеними експертами та особистих обговореннях з учасниками програми.
  • Познайомитися з допитливими студентами, дослідниками, активістами та лідерами зі Сполучених Штатів Америки, України та Європейського Союзу.
  • Почути різні думки про сучасні проблеми та спільне майбутнє в контексті особистісної свободи та глобального розвитку та поділитися своєю культурою, познайомитися з альтернативними точками зору та зануритись у спільні виклики та актуальні теми.

Не потрібно жодної підготовки, теми для обговорення будуть надані. Участь у програмі безкоштовна.

Дедлайн:  14 серпня, 23:59 за київським часом (GMT+3).

Форум «Примирення, стійкість, регенерація» (аспекти зміни клімату)  

14-15 вересня 2022 року в онлайн-форматі відбудеться форум «Примирення, стійкість, регенерація». Захід покликаний привернути увагу до різних аспектів зміни клімату  та можливості реструктуризації й переорієнтації на сталість. Планується обговорити питання  міждисциплінарних підходів до обговорення проблем клімату та скорочення викидів у містах; сприяння науковому співробітництву для підвищення справедливості; залучення знань корінного населення; визначення кліматичних рішень, які  просувають ширші цілі сталого розвитку; показників оцінювання  прогресу, а також реальних і очікуваних компромісів кліматичних дій. Організатор – THE Impact Rankings 2022.

Детальніше: https://bit.ly/3oJYd46, https://bit.ly/3zH3hMO

Відділ міжнародних зв’язків