Щиро вітаємо наш університет із 90-річчям!

Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного займає гідну позицію серед закладів вищої освіти нашої Держави і цей ювілей – ще одна приємна нагода відзначити високий професіоналізм, інноваційні підходи та самовіддану працю викладачів університету.

Вагомий науковий потенціал, інноваційні технології, новаторські проєкти, які реалізовує університет, дають змогу крокувати в ногу з часом i утримувати лідерські позиції серед закладів вищої освіти України.

Захоплюємось силою духу науково-педагогічних працівників, які в умовах бойових дій зберегли університет та продовжують розвивати його на новому місці. Ваша стійкість засвідчила: головне не будівлі, головне – молодь та ïї цінності.

Щиро бажаємо колективу Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного нових наукових звершень і відкриттів, блискучих ідей і їх успішного втілення, збереження і примноження накопиченого унікального досвіду, оптимізму, талановитих і відданих студентів, професійних випускників, гідного продовження і розвитку славних традицій університету!

З повагою – кафедра суспільно-гуманітарних наук
Таврійського державного агротехнологічного університету
імені Дмитра Моторного