Громадська організація “Інноваційний університет” та «Офіс підтримки вченого» запропонували науковцям та освітянам курс підвищення кваліфікації “Бренд науковця у цифровому світі”, який проходив в період з 21-27 листопада 2022 року.

Тема викликала неабияку зацікавленість і на курс виявили бажання долучитись понад 1200 дослідників, але лише половина змогла стати його слухачами. Серед них понад 10 викладачів ТДАТУ.

«Офіс підтримки вченого»був заснований у 2022 році за ініціативи Голови Ради молодих вчених ДУ «Інститут геохімії навколишнього середовища НАН України» Анни Яцишин за підтримки Міністерства освіти і науки України Основна метастворення Офісу.. – надання умов та можливостей для реалізації інтелектуального потенціалу громадян України у сфері науки та інновацій.

Метою програми підвищення кваліфікації “Бренд науковця у цифровому світі”, було опанування вміннями й навичками презентації цілей та результатів власних дослідницьких проєктів перед інвесторами, владою та громадськістю; створення і просування власного бренду.

Форма проведення заходу – панельні дискусії, проблемні лекції, інтерактивні практичні заняття, круглі столи, семінари з обговорення кращих практик та обміну досвідом, групові та індивідуальні консультації, виконання індивідуальних завдань, самостійна робота.

Своїми напрацюваннями з більш ніж 500 учасниками ділились провідні фахівці наукових та освітніх установ України, які мають значний досвід у маркетинговій діяльності, в галузі створення іміджу та промоції закладу освіти, цифровізації освіти, соціальної та політичної психології тощо.

Завершувало програму індивідуальне творче завдання – власні презентації учасників: «Пітч про себе перед інвестором», за яким учасники мали використати результати свого навчання.

Воєнний час вніс свої корективи в повсякденне життя. Саме тому курс підвищення кваліфікації “Бренд науковця у цифровому світі”, який тривав тиждень,об’єднав понад півтисячі вчених.

Насичена програма з 3 модулів та виконання індивідуальних завдань дозволили учасникам вдосконалити навички успішної комунікації та самопрезентації. Цікаві доповіді, захоплюючі спікери та щира вдячність організаторамвід усіх слухачів курсу. Подібні програми дають можливість сучасним науковцям усебічно розвиватись і відкрито заявляти про себе та діяльність, налагоджувати нові зв’язки, генерувати ідеї та будувати спільні проєкти.

Дякуємо організаторам та чекаємо сертифікати про підвищення кваліфікації наших викладачів.