На базі Харківського державного університета харчування та торгівлі з 11 по 13 квітня проходив ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 «Харчові технології».

На олімпіаду було подано 91 заявку з 26 навчальних закладів вищої освіти України.

Від ТДАТУ для участи у ІІ етапі Олімпіади до Харкова поїхали студенти 3 курсу факультету АТЕ – переможці І етапу: Синяговський Сергій, Караулова Світлана та Степаненко Вікторія.

Молоді було запропоновано творче завдання та комп’ютерне тестування, що передбачає інтеграцію професійних знань, вмінь та навиків з боку дисциплін: «Харчові технології», «Теоретичні основи харчових технологій», «Контроль якості харчової продукції», «Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю».

Студенти ТДАТУ перемогли в номінації «Краще виконання тестових завдань», бо отримали в цьому завданні найвищі бали серед учасників змагань зі всієї України!

Екскурсії по Харкову стали для студентів ТДАТУ цікавою фінальною крапкою в 3-денному олімпійському марафоні. Окрім визначних пам’яток культури, дуже запам’яталась вистава в Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. М.В.Лисенка, а також екскурсія в Державному музеї природи Харківського національного університета ім.  В.Н. Каразіна.

Висловлюємо організаторам олімпіади щиру подяку за злагоджену роботу, високий професіоналізм і гостинність.

 Інформаційний супровід, студентка 31 ХТ групи Караулова Світлана.