26 червня 2018 р. в межах програми навчальної практики студенти Таврійського державного агротехнологічного університету спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» групи 11 ПТ відвідали Мелітопольський міський центр зайнятості (МЦЗ).

Хлопці та дівчата ознайомились із роботою PROFI центру, що діє на базі міського центру зайнятості. У невимушеній обстановці, у форматі діалогу говорили про актуальні потреби сучасного ринку праці.

Профконсультант центру зайнятості Ірина Волкова провела для студентів практичне заняття «Працевлаштування студента: як захистити свої права». Говорили про важливість резюме та нюансів з його підготовки (заочна самопрезентація), інтерв’ю з менеджером з персоналу (як справити непересічне враження і отримати пропозицію на роботу).

Найважливішим блоком знайомства з МЦЗ був блок – види трудових відносин між працівником та працедавцем, як не потрапити у пастку та перевірити майбутнього керівника на офіційність.

Майбутні фахівці-підприємці отримали не тільки корисні методичні матеріали, але й натхнення, віру в підтримку й допомогу на шляху становлення свого майбутнього в професійній роботі.

Грицаєнко Г.І. – к.е.н., доц., контент-менеджер каф. ПТБД