IMG-2e8cde0143bce7d4c9778f5e7eaabc3c-V5 січня 2019 року у читальному залі коледжу відбулася конференція трудового колективу та студентів навчального закладу щодо виборів кандидатури претендента на заміщення вакантної посади директора ВСП «Бердянського коледжу Таврійського державного агротехнологічного університету».

У роботі конференції взяли участь 57 осіб, з них 43 делегати від педагогічного складу, 5 делегатів інших працівників, 9 студентів. А також ректор Таврійського державного агротехнологічного університету, д.т.н., професор, член-кореспондент НААН України Кюрчев Володимир Миколайович.

Після таємного голосування, при підрахунку голосів делегатів, лічильна комісія встановила, що претендент на посаду директора коледжу Шишкіна Галина Валентинівна  набрала 54 голоси з 57, що становить 94,7%.

Делегати конференції затвердили протоколи лічильної комісії та прийняли рішення рекомендувати Вченій раді Таврійського державного агротехнологічного університету призначити на умовах контракту на посаду директора коледжу Шишкіну Галину Валентинівну, як таку, що набрала 94,7% голосів від кількості делегатів, що прийняли  участь у голосуванні.(Згідно зі статтею 39 Закону України «Про вищу освіту», Положення коледжу і результатів таємного голосування конференції трудового колективу).

На цьому порядок денний був вичерпаний і робота конференції – закритою.

За матеріалами: ВСП «Бердянський коледж ТДАТУ»