Минулого тижня студенти 11ЕЕ групи на чолі зі своїм куратором Орлом Олександром Миколайовичем мали нагоду вперше у своєму житті відвідати Запорізьку АЕС.

Під час екскурсії студенти дізналися багато нового, зокрема про основні аспекти роботи атомної електростанції. Для майбутніх енергетиків це дуже корисна та цікава інформація. Також всіх вразили й розміри електростанцiï, адже зараз це найбільша атомна електростанція у всьому свiтi, i це дійсно вражає. Студенти дізналися, що незважаючи на стереотипи, атомна енергетика не приносить шкоду навколишньому середовищу, а це у наш час дуже важливо. До того ж рівень радiацiï у мiстi, навiть поряд iз самою електростанцією, не перевищує норми.

Ця екскурсія може стати ще одним поштовхом до нових досягнень у навчанні, адже студенти зможуть використати набуті практичні знання у майбутньому.

Ми щиро вдячні керівництву Запорiзькоï атомноï електростанцiï за таку чудову можливість побачити на власнi очi як працює виробництво електроенергiï на ЗАЕС.

А також дуже вдячні директору Енергодарської загальноосвітньої школи №7 Мисик Любові Георгіївні, за надані комплексні обіди в їдальні школи.

За матеріалами: енергетичний факультет