Сьогодні, 8 вересня в Таврійському державному агротехнологічному університеті відкрито Міжнародну науково-практичну конференцію «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності».
Конференцію проводять Таврійський державний агротехнологічний університет та Харківський державний університет харчування та торгівлі.
На сьогоднішній момент до ТДАТУ прибули понад 70 учасників конференції з різних регіонів України та зарубіжжя.
Робота конференції відбуватиметься на узбережжі Азовського моря на базу СОК «Салют» ТДАТУ за такими секціями:
1. Проблеми та перспективи розвитку обладнання харчових виробництв.
2. Інноваційні підходи та креативні рішення у формуванні технічного оснащення підприємств готельно-ресторанної індустрії.
3. Удосконалення процесів і технологій переробки сільськогосподарської сировини.
Зустріч науковців триватиме до 11 вересня.
