Науковці нашого університету взяли участь у онлайн бесіді з представниками програми інновацій та підприємництва Міжнародного навчального центру Машав у Хайфі.
Колектив кафедри ХТ та ГРС дякує завідувачки кафедри маркетингу Дар’ї Легезі за можливість приєднатися до бесіди з Катериною Руденко, керівником програми інновацій та підприємництва Міжнародного навчального центру Машав у Хайфі (Ізраїль).
Катерина докладно відповіла на безліч питань студентів та викладачів стосовно «Моделі поведінки споживача харчових продуктів в Ізраїлі», пояснила особливості вибору продуктів, висвітлила сучасні тенденції харчування.
Науковців здивувало що більше 50% населення країни притримується дієтичного харчування, оздоровлює своє щоденне меню грибами, які додають до м’ясних страв і їдять сирими та з салатами. Розробки кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного щодо впровадження у виробництво нових видів грибів та створення смачних і корисних страв на їх основі, відповідають світовим трендам.
Корисною була бесіда про різноманіття зелені на столі ізраїльтян. «Отримана інформація, – підкреслила зав кафедри ХТ та ГРС Олеся Прісс, – буде дуже корисною для харчових технологів та майбутніх рестораторів.». В подальшому планується зустріч Катерини з нашими студентами спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа».
За матеріалами сайту кафедри ХТ та ГРС