В дні золотої осені свій День Народження відзначає механіко-технологічний факультет Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.

Сьогодні, одному із найпотужніших факультетів серед закладів вищої освіти України виповнилося 89 років. Життя кожної людини – це сторінки книги, які перегортаються зі змістовним наповненням. Життя механіко-технологічного факультету є титульною сторінкою книги ТДАТУ, зміст якої кожного року наповнюється новими успіхами та досягненнями, новими знаннями та друзями.

Найціннішим скарбом для нашого факультету завжди були і є – студенти. Кожного року МТФ відкриває свої двері для здібної молоді, яка хоче отримати ґрунтовні та сучасні знання. За короткий час навчання та з перших днів роботи факультет стає другим домом, а викладачі зі студентами – дружньою родиною. Викладачі дають найголовніше – путівку у життя, а студенти, в свою чергу, не дають викладачам сумувати та старіти. Без зайвих слів механіко-технологічний факультет може пишатися своїми досягненнями у підготовці висококваліфікованих фахівців-інженерів, які своєю наполегливою працею прославляють славу свого рідного факультету та університету, як в нашій країні, так і за її межами.

Цього року, у зв’язку з карантинними обмеженнями, День Народження нашого факультету ми змушені відзначати дистанційно. Однак, це не привід для смутку. З самого ранку на адресу деканату, на сторінки Фейсбуку та Інстаграму надходять щирі привітання зі святом від керівництва ТДАТУ, декана факультету д.т.н., професора Сергія Кюрчева, професорсько-викладацького складу, студентів та випускників факультету.

Щиро дякуємо всім за привітання, теплі слова, та щирі побажання! І в свою чергу, хочемо побажати нашій дружній родині МТФ міцного здоров’я, злагоди, зростання і миру! Нехай кожен день, наповнює Ваше серце втіхою і натхненням, хай завжди у Вас знаходяться сили і впевненість для підкорення намічених вершин. Чудових Вам можливостей і щасливих миттєвостей, цікавих подій і плідної роботи, веселих посмішок і вірних товаришів.

З Днем Народження, наш рідний Факультете!

Механіко-технологічний факультет