У Таврійському державному агротехнологічному університеті в  період з 1 листопада по 7 грудня для студентів за напрямком «Харчові технології та інженерія» було проведено творчий конкурс «Кращий за професією» за темою «Інноваційні підходи та сучасні тенденції переробки і консервування плодоовочевої продукції», розроблений у рамках  співпраці з ІКЦ «Агро – Таврія»,  з Українським проектом бізнес – розвитку плодоовочівництва.

Студенти представили свої конкурсі роботи, серед яких члени комісії відібрали найкращі. Нагородження студентів – переможців творчого конкурсу відбулося 07 грудня 2016р. Переможцями стали:

І місце – студентка 41ХТ Фенагеєва Д. К., робота: «Інноваційні технологічні підходи та сучасні тенденції розвинутих країн Європи при зберіганні плодів яблук»

ІІ місце – студентка 21 ХТ  Карпіної М. О., робота: «Розробка технології плодово-ягідних соусів з використанням соків чорної смородини, порічок червоних та бананів»

ІІІ місце – студентка 41 ХТ групи Вовченко А. А., робота: «Сучасні технології виробництва пастильно-мармеладних та желейних виробів з плодової сировини».

ІV – студентка 31 ХТ Масловська А. С., робота: «Інноваційні інгредієнти у технології виробництва плодово-ягідних джемів»

V – студентка 41 ХТ  Івашина Т. О., робота: «Сучасний стан та перспективи розвитку геродієтичних продуктів функціонального харчування»

VІ – студентка 31 ХТ Гарабажій К. А., робота: «Дослідження фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості соку яблучного натурального у відповідності до вимог стандартів»

VІІ – студентка 31 ХТ Чекмак А. П., робота: «Аналіз прогресивних технологій вирощування, зберігання та переробки картоплі в Україні та Європі».