Сьогодні, 8 вересня в Таврійському державному агротехнологічному університеті відкрито Міжнародну науково-практичну конференцію «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності».

Конференцію проводять Таврійський державний агротехнологічний університет та Харківський державний університет харчування та торгівлі.

На сьогоднішній момент до ТДАТУ прибули понад 70 учасників конференції з різних регіонів України та зарубіжжя.

Робота конференції відбуватиметься на узбережжі Азовського моря на базу СОК «Салют» ТДАТУ за такими секціями:

1. Проблеми та перспективи розвитку обладнання харчових виробництв.

2. Інноваційні підходи та креативні рішення у формуванні технічного оснащення підприємств готельно-ресторанної індустрії.

3. Удосконалення процесів і технологій переробки сільськогосподарської сировини.

Зустріч науковців триватиме до 11 вересня.