Готельно-ресторанний бізнес – галузь, де при бажанні можна досить швидко зробити успішну кар’єру. Однак, одна з головних проблем – відсутність кваліфікованих кадрів. Тому, студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного постійно підтверджують свої знання на практиці.

У студентів впродовж практичної підготовки накопичується професійний досвід, формується необхідний для роботи та спілкування емоційний запас – контактність, толерантність, вміння працювати в команді, радіти отриманим результатам.
Отримані впродовж практики навички допомогжуть молодим фахівцям готельно-ресторанної індустрії у професійній дівяльності, адже вона зараз відкриває величезні перспективи для сучасної молоді.

За матеріалами сайту кафедри ХТ та ГРС