З метою проведення профорієнтаційної роботи та інформування про особливості вступної кампанії 2017 року учнівської молоді Куйбишевського району 22 листопада був проведений районний захід.

Організаторами виступили: відділ профорієнтації та довузівської підготовки (начальник Кушнарьова Т.Т., методист Спірінцева О.П.) та профорієнтаційна бригада енергетичного факультету (доцент Орел О.М., асистент Попрядухін В.С) і голова студентської ради ЕнФ Ганна Євтушенко.

Під час зустрічі з ліцеїстами Куйбишевського професійного аграрного ліцею викладачі університету розповіли про наш вищий навчальний заклад, особливості навчання та відпочинок студентів. Яскраво виступила голова студентської ради Євтушенко Ганна та звернула увагу молоді на можливості розширення свого світогляду, навчаючись в університеті.

У цей же день була проведена зустріч з учнями 10-11 класів шкіл району на базі Куйбишевської ЗОШ. Присутні переглянули фільм про студентське життя в університеті, перспективи працевлаштування, проходження практик в межах Україні та за кордоном, побут і дозвілля студентів. Голова студентської ради відверто відповіла на прямі запитання, що турбували школярів та провела анкетування щодо обрання майбутніми вступниками омріяного вишу.

Спірінцева О.П.

методист відділу ПДП